tiistai 24. elokuuta 2010

Harmainen

Harmaisen tilaaja antoi spekseiksi "bisneskoru hopealukolla". Kuin varkain liituraidat lähtivät kiemurtelemaan ja muodostivat kukkaköynnöksiä...

Lanttihelmet ovat polymeerisavea. Kuvioin ne leimasinten avulla, maalasin ja lakkasin. Valmiit helmet näyttävät talvisen huurteisilta, mikä tietysti on ihan paikallaan, kun jouluun on enää neljä kuukautta.

Sitä ennen täytyy äkkiä keksiä jotain ruska-aikaan sopivaa värikästä napomassailoittelua!

8 kommenttia:

 1. Ihanaiset helmesi saivat taas kerran väristyksiä aikaan ;-) Ovatko nuo välihelmet makeanveden vai nekin ihanuudet omiasi? Koru on kokonaisuudessaan ihastuttava.

  (pakko lisätä: sanavahvistukseksi tuli noniinon!)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Mags! Sinä se aina jaksat kirjoittaa kannustavia ja kivoja kommentteja! :-) No niin on, että välihelmet ovat aitoa lasia. ;-)

  VastaaPoista
 3. Taas niin antiikkisen onnistuneita napohelmiä. Pidän tuosta hieman kulahtaneen huonekalun tunnelmasta mikä näistä napoistasi tulee.Viittaan huomautuksellani niihin ihaniin vanhoihin maalattuihin ja koristekaiverrettuihin huonekaluihin, joita jokaisen suvun historiasta varmaan ( ja toivottavasti ) löytyy. Ja nämä "potatoes" -muotoiset lasihelmet kruunaavat komeuden ( ja jo siksi, kun itsekin haudon ja hilloan vastaavia helmiä laatikossani ) :)

  VastaaPoista
 4. Nuo ovat kyllä niin ihania helmiä, että jos sellaiset saisi sellaisina puna-viininpunaisina, voisin vaikka ostaa sulta tai käydä vaihtokauppaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hello taas :-D
  Tulin vaan tännekin mainostamaaan, että ilmoittautukaa kamuset kivi-korukoplaan blogissani; Akvamarinin säännöillä mennään!

  VastaaPoista
 6. ooh, ihan on tosiaan huurteisen talvista :D

  VastaaPoista
 7. On muuten ihan just mun sinisiä. Tajuttoman kauniita helmiä. Ja kokonaisuutena oikeen onnistunut.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista!

  Voi Ninni, kun vain olisi aikaa tehdä, niin mielelläni testaisin punaisellakin. Jonossa on niin paljon testattavaa...

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails