sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Muna ja kana

Kello soi viideltä. Töihin. Palavereissa pitäisi sanoa jotain järkevää. Kotiin. Ruoanlaitto, satujen lukeminen, pyykinpesu, leikki. Nukkumaan. Korvatulehdukset, yskä, nuha, peitto huonosti. Muutama repaleinen tunti unta. Kello soi viideltä.

Kun unenpuutteessa unohtaa oman nimensäkin, koruharrastus tuntuu kaukaiselta. Tässä siis jotain vanhoja tekeleitä.

Näissä on käytetty aitoa luomukananmunaa! Munankuoret on pesty ja murskattu, ja niistä on saatu pientä pintakuviota.

Värinä on tällä kertaa haalea turkoosi, jossa on häivähdys beigejä.

Ylin linnunpönttö on saanut vähän ruskeaa patinaa ja kaikki yhtä lukuun ottamatta ovat toiselta puoleltaan punaruskeita ja lakattuja.

Reikä asettuu kaikissa pystysuoraan ja lintuhelmissä se lävistää linnun vatsan ja niskan.

Linnunpönttöjen korkeus on keskimäärin joitain millejä alle 3 cm. Linturiipukset ovat n. 28 mm ja lintuhelmien säkäkorkeus vaihtelee alle sentistä hieman yli senttiin. Munahelmillä korkeutta on n. 15 mm.

Linnunpöntöt ovat 4 € / kpl, suorakulmion malliset linturiipukset myyty, munahelmet 1 € / kpl ja linnunmuotoiset helmet 1,50 € / kpl.

14 kommenttia:

 1. Lintu 3. alhaalta, linnunpönttö ylin, ja 1 muna myös, kiitos ;-D

  VastaaPoista
 2. Voi Akvamarin! Ihania aikaansaannoksia ja voi kun arkikin on oltava; toivottavasti pidät itsestäsi myös huolta, pidäthän! Me kyllä haukkana vartoomme sun taidettas ;-D Kannustushali!

  VastaaPoista
 3. Voi tätä meidän äiten elämää, uskomattoman moneen suuntaan pitää ehtiä ja jaksaa ja yllättävää kyllä sitä jaksaa!

  Mutta siun nimi on Akvamarin ja olet ihan uskomattoman luova ja taitava tässä :D

  Saisinkos linnunpöntön toinen ylh. vasemmalta ja yksi muna, oikeanpuoleinen linturiipus ja 4. ja 5. lintu ylhäältä.
  Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Voi onpas upeita kaikki, tuo kanamunankuori juttu on ihana... tekisi mieli sanoa, että otan ton ja ton, mutta nyt täytyy pitää taukoa ja taikoa edellisistä jotain... Akvamarin lisää tuohon sinun soppaan kaksi koiraa ja kolmivuorotyö... Välillä ei naarata ;D
  Välillä vaikka on ihan puhki, on ihana tunne kun on saanut jotain tehtyä itse, voimahalaus <3

  VastaaPoista
 5. Miksi äidin arki on niin paljon erilaista kuin isän arki? Meillä tuntuu, että mies ei ota sellaista huolta lapsista kuin äiti, mutta mutta, mehän ne olemme 9kk kasvattaneet sisällämme, sitten ruokkineet seuraavat 6kk. Nyt onneksi täällä päässä lapset jo tarpeeksi isoja (5v ja 3v) etteivät KOKO ajan tartte mun huomiota ja tyttökin oppinut ITSE tulemaan meijän sänkyyn tyynyn kera, ettei tartte enää nousta paitsi hätätapauksessa.

  VOIMIA AKVAMARIN, täällä myötä elän ja lohdutan, että kyllä se ajan kanssa helpottaa! <3

  VastaaPoista
 6. Erityisen ihania noi tintit. Meillä voisi vielä lisätä tuohon yörumbaan märkien lakanoiden vaihto ja suihkutus, aina silloin tällöin :/ Onneksi olen kyllä vielä lyhennetyllä työajalla, eikä ihan viideltä tarvii herätä.

  VastaaPoista
 7. Ensimmäiset kaksi kappaletta olisivat voineet olla omasta suustani! Jaksamista sinulle! Onneksi on aina välissä niitä hyviäkin päiviä ja hiukan jos edes saa levätä, alkaa se inspiraatiokin löytyä.

  VastaaPoista
 8. Ihaneit pönttöi, tirppoi ja muneit. Ei varmaan oo tuossa rumbassa koruilut ihan ekana mielessä. Jaksuja <3

  VastaaPoista
 9. Voimia täältäkin!
  Ihania ja houkuttelevia taideteoksia täällä.
  Ostaisin mielelläni tuon suorakulmaisen mallisen linturiipuksen (E).
  Ensimmäistä kertaa ostan sinulta, joten en tiedä käytäntöäsi, mutta laitan tähän vielä spostini: sara.welander@saunalahti.fi. Kiitokset jo etukäteen!

  VastaaPoista
 10. Kauniita taideteoksia taas... mukava seurata, mitä koruntekijät saavat aina aikaan näistä sinun kaunokaisistasi :)

  VastaaPoista
 11. Meillä ei tarvitse ihan viideltä herätä, mutta muuten kuulostaa tutulta tuo rumba. Ja meillä kyllä isän arki on ihan samanlaista rumbaa kuin äidinkin :)

  Ihania lintusia ja pönttösiä!

  VastaaPoista
 12. Ihanaisia taideteoksia jälleen, kaunista keväistä vihreää.
  Miten niin ruuhkavuodet?? Muistan kun lapset olivat pieniä, univelka hirmuinen ja töissä piti jaksaa. Nyt on satujen luku vaihtunut muihin juttuihin ( 2x teini-ikäiset tytöt...). Tämä ilta meni rattoisasti prosenttilaskuja kerratessa, esikoisella on ylihuomenna kokeet...
  Voimia arkeen, iloineen ja murheineen, myös minulta!

  VastaaPoista
 13. Ihania iloisenvihertäviä helmiä:) Jotenkin niin pääsiäisen tunnelmaa. No minulle kaikki vihertävät sävyt ovat oikeita. Ihania juttuja täällä taa.

  VastaaPoista
 14. Kiitos tsemppauksesta! <3 Eipä sitä tosiaan olisi uskonut, miten vähillä yöunilla vielä löytää työpaikalle ja pystyy tuottamaan siellä puhetta. Mutta nyt on tosi kivaa se, että aamuisin linnut laulaa kun kävelee junalle. Jotkut on siis hereillä siihen aikaan ja heillä on vieläpä kevättä rinnassa!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails