keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Vaaleanpunaisia naisia

Muuttoa odotellessa ei jaksa suoltaa polymeerisavitöitä entiseen malliin. Uudessa kodissa siintää ihka oikea harrastushuone, jonka pöydälle voin vihdoin levittää korutarvikkeet, ja mikä parasta, jättää ne siihen askartelun jälkeen! Muuttoon on kuitenkin vielä aikaa, joten tässä jälleen jotain vanhempia tuotoksia.

Riipukset ovat litteitä, ja niiden pujotusreikä menee alhaalta ylös. Etupuoli on päällystetty superkiiltävällä pinnoitteella, kääntöpuoli himmeäkiiltoisella. Kääntöpuolella on myös sama kuva, mutta se on se huonompi versio.

Myyty

15 kommenttia:

 1. Hep!
  Aikainen lintu madon nappaa :)
  Siis saanko?

  VastaaPoista
 2. Et saa Vikki!! Mulle 3 sisarta ;-D

  VastaaPoista
 3. Ei vainkaan, sie ehit ensin... alistun.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania ja isosti onnea askarteluhuoneesta (ihan pikkuisen saatan olla kateellinen :) )

  VastaaPoista
 5. Kauniita naisia! :) Ja minäkin myönnän kateuteni askarteluhuoneesta! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan utuisia ja niin romanttisia... Voi Vikki mitä aarteita sait. Onnea uudesta askarteluhuoneesta, se on kyllä arkipäivän ylellisyyttä :D

  VastaaPoista
 7. Kauniita riipuksia, kivan "epäselviä". Täälläkin yksi askarteluhuoneesta kateellinen, mutta ei siitä muutosta ;)

  VastaaPoista
 8. Mags, jos kovasti haluat saat sen!
  Olen reilu korukamu :)
  Muista en luovu :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, armaat koruttaret!

  Ei hätää, Mags ja Vikki, näitä voin tehdä lisääkin. ;-)

  Harrastushuoneeseen levittäytyminen pysynee aisoissa, koska huoneeseen tulee myös Parimetrisen harrastusvälineet. Mutta sehän on vain hyvä juttu! :-)

  VastaaPoista
 10. Uuuuh! Mitä aarteita sä oletkaan tehnyt taas sillä aikaa, kun mun bloggailu on ollut tauolla. Nää naiset on upeita taideteoksia jokaikinen!

  VastaaPoista
 11. Tuolla ne kaksi huutelivat jo ( Vikki Ja Mags) :P Mulla on yksi sun leideistä tuolla työn alla :D Niitä aiempia. Kyllähän näistäkin tekisin ;)

  VastaaPoista
 12. Elät sellaista todellisuutta (muuttoasi tarkoittaen),josta voin vain uneksia kuola poskella! Olen oikeasti tosi kade ja samalla onnellinen sinun askarteluhuoneesta... ihanaa, että juuri sinä saat sellaisen! Jäämme kaikki innolla odottamaan minkälaisen polymeerisateen uusi työtilasi saa aikaan :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails