torstai 18. maaliskuuta 2010

Lituskainen

Denim-sinisestä ja oranssista syntyi lisää helmiä, tällä kertaa lituskaisia laattoja. Kuviointi on jokaisessa neliössä erilainen sekä etu- että takapuolella. Välissä on mustaa massaa.

Laatat on lakattu, joten niiden pinnassa on hieman kiitoa. Tässä kaulakorussa ne yhdistyvät ruskeisiin lasihelmiin, jotka myös ovat litteitä.

Itse tehdyissä helmissä pidän erityisesti siitä, että silloin saan koruihin juuri niin isoja palasia, kuin haluan. Tämä oli ehkä suurin syy siihen, miksi omat muovailut alun perin kiehtovat.

Polymeerisavi on kuivuttuaan kevyttä, joten isotkaan helmet eivät paina liikaa. Suunnitelmissa on siis vielä isompia ja näyttävämpiä helmipläjäyksiä...

8 kommenttia:

 1. Vähän näyttää siltä kuin tuli tanssisi laatoissa eksoottista tanssiaan =) Kauniita!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät hyvän mielen värit ja jotenkin retrot.

  VastaaPoista
 3. Ja oletpas nytkin löytänyt niin hyvät seuralaiset noille kirjaville! Yksinään voisivat olla turhan levottomat, mutta nuo kehyslasihelmet rauhoittaa ja ryhdistää korun, wau ja wau <3

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä tosi hienoja nää sun helmet! Ja arvostan tosi paljon tuota vaivaa mitä näet yhden korun eteen! :)

  Anteeksi, en ole huomannut oletko jo joskus joutunut vastaamaan tähän, mutta mitä on "napoa"? ;) mulle ihan tuntematon sana, mutta maistuu kyllä hauskalle suussa.

  VastaaPoista
 5. Mahtavan värisiä nuo helmesi! Upea tuo sinisen ja oranssin liitto: Korukokonaisuus on kyllä taivaallinen !

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit, upea koru! Ninni kuvasi hienosti väreistä syntyvää vaikutelmaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille, ihanaiset!

  Napoa = näprätä keskittyneesti jotain pientä askartelua. Termin keksi isoin siskoni. Mielestäni napominen on just oikea sana kuvaamaan pienten korutarvikkeiden kanssa puuhastelua. :-)

  VastaaPoista
 8. Upeat värit tässä korussa. Ja hienoa jälkeä teet!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails