tiistai 1. helmikuuta 2011

Titityy

Ihana Niina tarvitsi lintuja ja haastoi minut tekemään myös linnunpönttöjä. Sain jälleen vapaat kädet tehdä kulahtaneen näköisiä helmiä, joista tällä hetkellä tykkään eniten.

Syntyi käki, käki, käki, käki, käki, käki, käki, kurppa ja huuhkaja.

Harmi kyllä tuo kuluneen näköiseksi käsitelty vanhanaikaisen vihreä massalakana on kuin Hubba-Bubbaa: se ei tartu mihinkään. Siksi siitä on hankala saada mitään miniatyyriä. Mut ku se on niin nättiä, niin piti silti yrittää.

Kuvat on otettu ennen toista lakkauskierrosta, joten luonnossa linnut ovat kiiltävämpiä. Täyshimmeä lakaton pinta olisi kyllä mukavasti saven kaltainen, mutta lakka pitää valkoisen patinan hyvin paikoillaan.

Kiitos kaikille helmien ja riipusten tilaajille! Tuote tulossa... Nyt on tuhat rautaa tulessa muilla elämän osa-alueilla, joten vielä jonkin aikaa kestää, ennen kuin saan mitään valmista aikaiseksi tällä saralla.

Mutta kenties tapaamme ensi lauantaina Masalan helmi- ja askartelumessuilla? :-)

17 kommenttia:

  1. Hihii, ihani käkiä ja huuhkajia, pöntötkin ovat suloisia!!

    Ja voi hitsi, kun oon sadatellut täällä päässä tuota helmi ja askartelumessuja! Olisin halunnut tulla, paljon sellaista tarjolla mitä haluan, mutta se päivä on pyhitetty leipomiselle ja siivoamiselle, pallojen puhalteulle ja koristelulle. Poika näet täyttää ihanat 5 vuotta! =) Pääsen oikein askarteleman marsipaanista jotain, kuvia sitten kakusta myöhemmin ;)

    VastaaPoista
  2. Ihkut! Jos joku mökeistä on vapaa, niin tänne!!

    VastaaPoista
  3. Ninni, kiitos! No voi harmi, kun et pääse! Mutta sitäkin hauskempaa synttäripäivää ja onnittelut sankarille!

    Mags, kiitos! Pöntöt mänt, mutta yksi iso turkoosi on viimeistelyä vaille tuossa työpöydällä. En tiedä, tuleeko siitä eläjää. Laitan kuvaa, jos tulee. :-)

    VastaaPoista
  4. Oi mun silittely helmet on täällä!!!! :D Kiitos niistä Akvamarin. Kerroin aikaisemmin omassa blogissani siis siitä kuinka mieheni nauraa minulle kun silittelen ja ihastelen noita sinun tekemiäsi helmiä...jotka odottavat pääsyä koruihin :D

    VastaaPoista
  5. ;-D Niillä yksillä ei oo kiirettä, katellaan mökkiä !

    VastaaPoista
  6. Suloiset linnut ja niiden kodit <3

    Näistä tuli uskomattoman hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
  7. Argh, nämä on ihania! Toivottavasti teet ylimääräisiä joskus jatkossakin, eihän nuita voi vastustaa. :))

    VastaaPoista
  8. Onpa ihanan söpöjä lintuja ja mökkejä! Koristekuviot sopii hienoisti noihin lintuihin. Näköjään nuo viedään käsistä :)

    VastaaPoista
  9. Hurmaavia lintuja ja pönttöjä <3

    VastaaPoista
  10. Kyllä on oikein hyväntuulen töitä :) Nuo linnut on niin mukavia ja ai niin se pöllö on vielä tilauksessa! Pystyykö sellaisen saamaan kaksipuolisena ? Ja väri saa olla punainen, ruskea, kupari tms lämmin sävy :) Ja ei kiirutta kun oon tilannut niitä kuvallisia vintagehelmiäkin:DPs. Ne helmet mitä teit aikanaan minulle (ne ( muinaiskököt) mistä epäilit ettei sovi mihinkään, keikkuvat korussani erään kuvataiteilijan kaulassa :D Steampunk koru meni eräälle elääkkeellä olevalle taiteilijalle ja hän ihasteli helmiäsi ja sitä korua. No taiteilijat ymmärtävät tunnetusti kädentaitojen päälle :D eli kiitokset siitä viime tilauksesta :D ).

    VastaaPoista
  11. Ovatpa ihania! Tääkin tahtois tuollaisen pöntön:)

    VastaaPoista
  12. Upeita, varsinkin ylemmän kuvan jutuista tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
  13. Kerrassaan upeita :) uskomattoman hienoja osaat kyllä loihtia!

    VastaaPoista
  14. Ihania "pönttöjä" :) Voi ¤¤¤.... en ole moisien messujen olemassaoloa edes tiennyt ja nyt kun niistä kuulen sinun kauttasi on rahatilanne täysin poskellaan. En voi tulla edes vähän vähän vaan katsomaan kun sen tietää miten siinä käy!!! Onko messut aina samaan aikaan vuosittain, meinaan että osaan laittaa kalenteriin merkinnän ensi vuotta varten!?

    VastaaPoista
  15. Onpa upeita linnunpönttöjä ja lintuja.

    VastaaPoista
  16. Kiitos kommentista. Totta joka sana, jonka sanoin. :)

    Linnut on ihanat, mutta niiden pöntöt kyllä veivät tällä kertaa mun sydämen. Kauniita.

    VastaaPoista
  17. Niina, kiitos sinulle, ihanainen! Ja sehän on loistavaa, että helmet hauskuuttavat myös Herra Koruja&Kommervenkkejä! :-)

    Mags, heitit melkoisen haasteen! Osaankohan mä tehdä mitään kovin pientä... Kokeilen urheasti!

    Kati, kiitos sinulle!

    Inkku, kiitos! Lisää tulossa...

    Sole, kiitos!

    Amalia, kiitos!

    Marjo, kiitos! Nyt on jo pöllömpi olo. Yritän tehdä jotain vähän erilaista - saapa nähdä, mitä tykkäät. Jännittää... Se sinun steampunk-korusi oli kyllä uskomattoman hieno kokonaisuus. Sait niistä helmistä yhdistettyä todella hienon taideteoksen. Mahtavaa, että se pääsi oikean taiteilijan kaulaan!

    Vikki, kiitos! Yritän pönttöillä lisää.

    Elina, kiitos!

    Tanja, kiitos!

    Pioni, kiitos! Ne messut taitaa olla kaksi kertaa vuodessa. Ja kyllä, siellä meni rahnaa - tosin ei helmiin vaan ihan muihin härpäkkeisiin. Näytteilleasettajia oli paljon ja väkeä hurjan paljon.

    Enkuli, kiitos!

    Katri, kiitos! Vieläkin lämmittää! :-)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails