maanantai 22. helmikuuta 2010

Malibu Beach

Niin. Tämä on ensinäkemältä aivan järkyttävä Malibu Beach -koru. Enää puuttuu palmukuvioinen kauluspaita ja bermudat.

Mutta taika tapahtuu, kun korun laittaa kaulaan. Itse asiassa se näyttääkin reteästi hyvältä esimerkiksi murretun sinisen tai ruskean kanssa!

Lehtien valmistaminen oli monivaiheinen homma. Tein ensin kaksi massalakanaa, joita aloin värittää alkoholimusteilla. Turkoosiin lakanaan käytin tummanviolettia Eggplant-väriä, joka kuivuessaan muuttui vihertäväksi. (Taas näitä värileikkejä... Mihinä se munakoiso tässä on, kysyn vaan!) Kuvioin lakanan lähes sataprosenttisella (!) holilla.

Toisessa lakanassa käytin monia värejä ja leimasinta. Painoin pintaan kuvion kankaalla; kuvio näkyy hyvin tuossa lähikuvassa.

Kun lakanat olivat kuivuneet, leikkasin niistä lehden puolikkaita, kehystin mustalla massalla, paistoin ja lakkasin.

Yhdistin lehdet värikkäiden lasihelmien ja ruskeiden, laatan muotoisten helmiäishelmien kanssa. Lopputulos oli aluksi järkyttävä, mutta sitten se alkoikin näyttää kivalta. Ehkä yltiövärikkyys ei olekaan karmaisevaa hillityssä määrin!

4 kommenttia:

 1. Kesäinen koru =) Kaipaan niin jo kesää, lämpöä, loppua inaisesta sairastelusta (varsinkin lapsien), että näen kaikessa kesän, mutta tämä on ihan sitä itseään ja tosi NAPPIIN! =) Ihana.

  VastaaPoista
 2. No mää oon järkyttyny! Hyvällä tavalla - jokainen helmi itsessään jo taideteos ja sitten kun niitä on monta yhdessä... <3
  -terveisin 'uskollinen ihailija' :-)

  VastaaPoista
 3. Tästä korusta tulee niin palmurannikko ja meri mieleeni :) Kaunis koru , jälleen kerran !
  Ja tuo holi ( ?) alko (?) sellainen ilmeisesti :) Ei sitten parane imeskellä tätä korua . Vai?

  Marjo tuosta naapuriblogista :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Joo, ei parane imeskellä tätä yksilöä, ettei näkö lähde... :-D

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails