maanantai 15. helmikuuta 2010

Vihertää jo

Harmaata, harmaata, violettia ja sitten harmaata. Nyt yritän suunnistaa kohti värien käyttöä.

Innostuin, kun viimein ymmärsin sekoittaa napomassan perusvärejä yhä uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Vielä enemmän innostuin, kun aloin päästä jyvälle siitä, miten massavärit toimivat, kun niitä sekoittaa keskenään. Vesivärien lait eivät nääs päde!

Tästä ilosta syntyi setti vihreän sävyjä, joista kokeilin tehdä oheisia mosaiikkihelmiä. Aika rosoja niistä tuli, eli hauskin hetki nautittiin siinä vaiheessa, kun pöydällä oli vielä muovaamattomia vihreitä massapötköjä...

En ole varma, lakkaanko näitä. Mattapinta vaikuttaa ihan mukiinmenevältä tässä korussa.

6 kommenttia:

 1. Nää on ihanan graafiset - varmaan mattapinta toimii kiiltävää paremmin :-) Värit on tietenkin niin mun suosikkeja!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi -ja huhhuh! Aivan hengästyneenä kelasin ja kelasin mitä upeampia töitä! Tää oli mulle uus juttu, aika vaikuttavaa. Olen siis melko sanaton, mutta blogisi hyppäsi heti blogilistan suosikit -listalle :)

  VastaaPoista
 3. No voi hitsin vitsi, lähtiköhän multa näkö vai järki.... Kaunis sävytys ja kuvio. Tykkään juu siitäkin huolimatta että vihertää ;) Vihreä kun tulee mun värikartalla vimppana. Mutta tää näyttää todella hyvältä =)

  VastaaPoista
 4. Amalian kanssa samoilla linjoilla =) Mutta toisinaan vihreä puhuttelee, kuten tässä. Tulisi tästä ihan kaunis riipuskin yksinään =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Vihreä on tosiaan mullakin viimeisten käyttämieni joukossa, mutta jotenkin alkava kevätkausi (alkaa se jo) inspiroi vihertämään.

  Voi, Heluna, tosi kiva kuulla (lukea)!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kevyt tyyli.... kauniit värit!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails