maanantai 8. helmikuuta 2010

Merenneito pien

Naapuriblogin Marjo pyysi minua tekemään merenneidon, jonka hän aikoo jatkojalostaa mielenkiintoisella tavalla. Sitä odotellessa tässä tulee kuva neitokaisesta.

Aloitin tekemällä kirjavan massalakanan, johon käytin perusväreistä sekoittamiani murrettua turkoosia ja murrettua vihreää sekä kullanväristä maalia. Lisäsin mukaan vielä uusia tuttavuuksiani, voidemaisia metallivärejä. Päällystin lakanalla merenneidon pyrstön.

Hiuksiin valitsin lakanan värejä sekä harmaata ja kirkasta turkoosia. Värit liukuvat aika kivasti noissa kiharoissa. Kasvot ja käsi ovat läpikuultavan valkoista massaa, mikä mielestäni sopii hyvin tuollaiselle merenelävälle, joka ei ilmeisesti juurikaan päivää paistattele.

Muotoilin simpukan ja maalasin sen ruosteenoranssilla alkoholimusteella. Kuvan ottamisen jälkeen lakkasin simpukan pinnan kiiltävämmäksi.

Merenneito on lävistetty kolmella vaijerin mentävällä käytävällä, jotka auttavat jatkojalostuksessa. Pituutta kokonaisuudella on noin 7,5 cm.

Toivottavasti tämä oli Marjon toiveiden mukainen!

9 kommenttia:

 1. Sulla ei ideat lopu! Taas aivan omanlaisesi helmikaunotar, miten raaskit hänestä luopua ;-o

  VastaaPoista
 2. Hieno! On susta kyllä kehittynyt loistava massaaja!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hienoja! Kohta voit alkaa opettaa tuollaista, jos tätä menoa jatkuu ;)

  VastaaPoista
 4. täällähä on kaikkii makeita juttuja :)

  VastaaPoista
 5. Tsiisus, Akvamarin!!!! Onpa taidolla tehty merenneito! Katselin noita edellisiä postauksia, ihastelin possua ym. mutta erityisesti silmääni pisti tuo Tenava 2.0 - onnea kovasti! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan loistavaa taas. miten joku voi tehdä massasta jotain noin taidokasta? Ja vielä herkkyyden ja merenneidon haavoittuvaisuudenkin olet saanut mukaan. Ei tää tajuu. Hieno on.

  VastaaPoista
 7. Voi hyvä ihme nainen, mitä sä seuraavaks keksit?? Niin pal ihuna merenneitokainen.

  VastaaPoista
 8. Niin tytöt :) Se on minun :)
  Ja tulette näkemään sen vielä blogissani koruna :) Kiitos kovasti Akvamarin. Luulen, että törmäämme toisiimme vielä näissä merkeissä :)

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos! Idea ei tosin ollut minun vaan Marjon.

  Tälle merenneidolle tuli vähän huono ryhti, mutta uskon, että Marjo tekee hälle ryhdistäviä taikoja.

  Miira, kiitos onnitteluista! :-)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails