perjantai 7. toukokuuta 2010

Kaakeleita, onko heitä

Lienee turha enää väittää, etten ole sinivalkoisen ystävä.

Nämä helmet muistuttavat kirjavaa eteläeurooppalaista kaakelia. Kuviosta tuli tarkoitettua epäsäännöllisempi ajatusvirheen takia - nuokuin alkuyön tunteina massamöykkyjen äärellä, kun päässä takoi ainoastaan yksi ajatus: "Ja minähän teen nämä helmet vaikka sitten unissani!" Luomisen tuska ja nukkumisen autuus kävivät taistohon.

Muotoilin vahingossa liian paksut massalakanat, joista aloin kääriä kuviota. Sain kuitenkin melkoisen väännön jälkeen aikaiseksi pötkön, josta sitten leikkasin helmet.

Läheltä katsottuna ne ovat iloisen kirjavia, mutta kauempaa ne sulautuvat harmonisen siniharmaiksi. Se on näitä kaleidoskooppitekniikan pieniä iloja.

9 kommenttia:

 1. On kyllä minunkin suosikki tällainen heleä sinivalkea :-D Kuvittelen sinua 'leipomassa' keskellä yötä, silmät ristissä... Ja taas näin ihanin tuloksin!

  VastaaPoista
 2. Wautsi! Melkeen unissaan tehtyjä upeita helmiä.

  VastaaPoista
 3. Tekemäsi helmet ovat aina hyvin kiehtovia, niitä on pakko tuijottaa ja tuijottaa ja katsella jokaista kiemuraa. Itselleni tulee noista helmistä mieleen kreikka ja ne ihanat turkoosivalkoiset talot=)
  Olen tälläviikolla iltavuoron jälkeen eli siinä puoli yhdentoista maissa aloittanut huovutukset. Teen mielelläni öisin töitä mutten ole varma mitä mieltä naapurit ovat siitä=)

  VastaaPoista
 4. Jösses kun on taas kauniita. On se luomisvimma mahoton kun ei edes anna nukkua =)

  VastaaPoista
 5. Ei lakkaa ihastuttamasta sun korut. Mulle kans!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo kuviointi ja tulee selkeästi esiin sinivalkoisena! On kaunis koru ja sopii suomen kesään ( ainakin sitten kun se kesä saapuu ).

  VastaaPoista
 7. upeat! ihanat kuviot ja mahtava koru muutenkin :)

  VastaaPoista
 8. Kiva lukea teidän kommentteja - kyllä se palkitsee mukavasti valvomisen jälkeen! :-)

  Sinikarhu, eikö olekin mukavaa, kun on taas valoisia öitä...

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails