keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Pitsilantteja

Satakieli laulaa illan hämärtyessä, kirsikkapuussa on pienet hiirenkorvat, hyasintit kukkivat ja tuoksuvat, laventeli selvisi talvesta... Eikö kesän alku olekin ihanaa aikaa?

Tässä riemussa päädyin iloisen hehkuvaan, loistavan hykerryttävän harmaaseen. Tein pitsilantit mustasta massasta, johon olin painanut pitsikuvion leimasimen avulla. Kuvio on valkoista metallijauhetta, joka tarttuu polymeerisaven pintaan niin hanakasti, ettei se siitä pois lähde.

Lanttien molemmat puolet ovat kuviollisia, jotta ei haittaisi, vaikka ne kääntyisivät nauhassa. Niiden välissä on pieniä teräksenharmaita siemenhelmiä.

Innostuin tekemään lantteja yli oman tarpeen, eli tämän tyylisistä koostuu joku Korukoplan haaste (Ai mikä? >>), jahka sellaisen tuuppaan eetteriin.

Ja nyt vielä ulos haistelemaan äsken leikatun ruohon tuoksua...

9 kommenttia:

 1. Upeat kuviot noissa lanteissa. En tiedä miksi, mutta minulle lantin muotoiset helmet ovat aina jotenkin haastavia... :)

  VastaaPoista
 2. Minullekin ovat lanit haastavia! En tahdo oikein keksiä niistä mitään, mutta niitä olen silti hamstrannut ja tehnytkin. KORUKOPLA HAASTETTA PELIIN!!! Tahtoo nähdä muitakin upeita luomuksia näistä!! Upea on Akvamarin! Ihana kuviointi ja toteutus.

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat aivan ihastuttavia, romanttisia jotenkin!! Harmaat ovat kiehtovia ja lantitkin ovat helmille mainio muoto, kuviot pääsee esiin ;-)

  VastaaPoista
 4. Harmaa on minullekkin vaikea väri mutta nämä ovat ihania, kuin pitsiä pinnassa, herkkiä...

  VastaaPoista
 5. täällä kans ilmoittautuu yks, jolle lantin muotoiset helmet ovat myös hankalia. Mulla on muutamia soikean muotoisia, enkä oikein osaa tehdä niistä mitään. Näissä sinun kolikoissa on upea kuviointi :)

  Kiitos myös kommenteistasi. Ei muuta kokeilemaanlusikkakoruja :) Enpä ajatellutkaan, että koru voisi olla kalan muotoinen. Sille varmaan nimeksi voisi sopia viehe, vaikka se ei ole kala :D

  VastaaPoista
 6. Ihania olet taas loihtinut! Innolla odottelen korukopla haastetta...jos vaan mukaan mahtuu sitten kun laitat haasteen vetämään!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihanaiset kommentoijat! Tosiaan, lantit ovat haastavia. Niitä kun ei oikein voi yhdistää palloihin, ainakaan kovin helposti, koska sitten lituskaiset kääntyilevät tämän tästä.

  Käykääpä katsomassa Raunin Helmikorujen upeaa lusikkaluomusta. Mahtava herkku on se!

  VastaaPoista
 8. Tietäisin kyllä jo mitä noista lanteista tekisin? Helmesi ovat aina jänniä kuten nää, jokainen helmi on oma yksilönsä. Pidän muutenkin lantin muotoisista helmistä ja olen kyllä yhdistellyt niitä pyöreidenkin helmien kanssa. Mutta toisaalta käytän myös sellaisia värisävyjä yhdessä, joita toiset kammoksuu=)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails