keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Kalatohtori meni naimisiin

Meillä oli äskettäin ilo tanssia rakkaan ystäväni Kalatohtorin häitä. Tohtori oli koristautunut hänelle suunnittelemaani hääkorusettiin ja säteili kilvan kristallien kanssa.

Tein hääkorun jadesta, Swarowskin kristalleista, helmihelmistä, lasihelmistä ja hopeasta. Kaulakorun lukko muodostuu kahdesta koristeellisesta sydämestä.

Riipus on tietysti vertauskuvallinen: keskimmäinen helmi on kalatohtorin jadesoturi ja kaksi kristallia heidän poikasensa. Ompelin niiden ympärille siemenhelmiä kehykseksi.

Korvakorut pidin yksinkertaisena, jotta kokonaisuus pysyi hallinnassa. Ne sopivat hyvin myös arkikäyttöön.

Kaulakorua voi arkistaa ottamalla riipuksen pois. Vielä arkisempi käädystä tulee, jos poistaa vaaleista helmistä tehdyn nauhan. Veikkaanpa, että tämä korusetti tulee Kalatohtorilla käyttöön myöhemminkin.

Onnea hääpärille!

11 kommenttia:

 1. Voi - hei - WAU! Ihanat värit ja ihana tuo riipus! Upea varmasti ollut morsiamella kaulassa! Taitaa olla eka koru pitkään aikaan, jonka oot postannut muusta kuin omista polymeerihelmistä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Monikäyttökoru! Ihana!

  VastaaPoista
 3. Kaunis korusetti! Kivasti ajateltu, että kaulakorua voi yksinkertaistaa pienillä muutoksilla.

  VastaaPoista
 4. Monikäyttökoru sai uuden merkityksen. Hieno idea, että korua voi muokata tarpeen mukaan. Kaunis koru ja erityisesti tuo riipus=) Ihanko tohtisi kysyä miten riipus tehdään?

  VastaaPoista
 5. Ihana, selkeästi tehty ajatuksella ja rakkaudella <3

  VastaaPoista
 6. Kokonaisuus on kaunis ja herkkä :) Värit ihan nappiin ja toteutus erittäin siisti ja huolella tehty. Voiko korulta enempää vaatia? No mielestäni ei.

  VastaaPoista
 7. Ihanan erilainen hääkoru. Kaunis ja käytännöllinen.

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja niin herkullisen värinen...

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Morsiamella oli todella upea puku, johon tämä koru sopi ihanasti. Voi rehellisesti sanoa, että säteilivätten kilpaa.

  Sinikarhu, tää riipus on ihan mun päästä, mutta noita helmiompeluohjeita löytyy kirjoista, lehdistä ja oletettavasti myös netistä. Lähinnä tällaiseen yksinkertaiseen ompeluun tarvii hyvän valaistuksen, taitoa ei niinkään! :-D

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails