tiistai 15. kesäkuuta 2010

Uhma

"Peace" ja "Love" ovat saaneet nimikkokoruja maailman sivu. Molemmat astuvat kuitenkin helposti syrjään jonkin mahtavan tieltä. Tämä mahtava on Uhma. Ja tällainen voima ansaitsee ehdottomasti oman korun.

Tein nuden ja turkoosin sävyistä kalsarikuviointia, jolla päällystin riipuksen lisäksi muutaman helmipallon. Värikokonaisuus on mielestäni tosi kiva.

Uhma-tekstissä kimaltelee kulta, koska sehän on se pieni kullanmuru, joka uhman alta paljastuu viimeistään silloin, kun piiperö nukkuu.

Uhmaikäisen vanhempi voi käyttää korua itse tai vaihtoehtoisesti lepyyttää sillä vuoden aikana nääntynyttä hoitotätiä. Tai antaa lahjaksi hevimetallia sähkökitaralla tapailevalle veljentytölle. Tai sen äidille.

10 kommenttia:

 1. Uhmakas koru :)ja ihana idea! Miksi aina jotain söpöä: tämä on niin Rock!

  VastaaPoista
 2. No olikin aika saada Uhman oma nimikkokoru ;-D
  Väreistä tykkään tietenkin, mutta juuri tuo teksti tekee koruun sen särmän!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit värit kyllä, juuri niin minua! =) Itsellä on pienoinen kriisi päällä, ensin oli lapset kipeinä, nyt itseni heitettiin töistä kotiin kun siellä kröhisin, aivastelin, niiskutin ja palelin/olin kuumissani. Sitten vaan vällyjen väliin, unta simmuun, ehkä kirja.

  VastaaPoista
 4. Ihana Uhma. Värit on ihan täydelliset.

  VastaaPoista
 5. Ihana idea! Ja värit on tosi upeat :)

  VastaaPoista
 6. Näkee, että pienten lasten äidin elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista:) Arvaa naurattiko tämän korun nimi :) Siis niin 10-sarjaan kuuluva koru, että. * naureskelee ja samalla ihailee helmien tekstuuria*........

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos! Uhmakasta kesää kaikille! :-)

  VastaaPoista
 8. Kauniit ja niin herkät värit. Hyvä idea ja lepyttää varmasti.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails