tiistai 14. syyskuuta 2010

Tekolasia tai tekokiveä, tekoa joka tapauksessa

Jokin aika sitten postilaatikosta löytyi Magsin lähettämät pisaran muotoiset haasteriipukset. Niissä oli mielenkiintoinen kuvio, ihana kiilto ja haastetta kerrakseen!

Illan pimeydessä niitä pyöritellessäni päätin tehdä toisesta keveän ja toisesta ison korun.

Löysin valmiiksi sekoittamaani marjapuuronpunaista polymeerisavea, jonka väri sopi riipuksen sävyihin aika hyvin. Siitä sitten kehittelemään...

Massahelmet muistuttavat jonkin verran kiveä tai lasihelmeä. Ne tarvitsivat kaksi lakkakerrosta, jotta sain niihin tarpeeksi kiiltoa. Hiominen olisi tehnyt pinnasta vielä siloisempaa, mutta jätin sen tällä kertaa kuitenkin tekemättä.

Toinen riipus sai seurakseen keveät koruvaijerit, joissa killuu lasihelmiä. Tiedän jo, kenelle tämä koru lähtee nimipäivälahjaksi.

Toisten korukoplailijoiden samaisista pisarariipuksista tekemiä luomuksia löytyy Korukopla-blogista. Tervetuloa haastamaan koruilijoita!

15 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia molemmmat!! Nuo sun omat helmet on kyllä taas pieniä taideteoksia, aivan herkkuja <3

  VastaaPoista
 2. Molemmat korut ovat kyllä ihan mahtavan mahtavan MAHTAVAT!! Itse en sitä toista saa tehdyksi, säästelen sitä, kunnes osaan tehdä siitä ihan hopeariipuksen, joten vierähtänee vielä tovi =)

  VastaaPoista
 3. voi luoja miten upeat.. hyvä etten tuolilta pudonnut.. :D

  VastaaPoista
 4. Oho. Mahtavia koruja molemmat. Mun tekis mieli nuolla näyttöä, kun värit on niiiiiiin upeet.

  VastaaPoista
 5. Ihanan ihania massahelmiä! Sopivat kyllä riipukseen kuin... ei edes sanoja tule. Ihania!

  VastaaPoista
 6. Upeat korut!! Tykkään erityisesti tuosta rinkulaversiosta jossa on myös kauniit helmet kaverina.

  VastaaPoista
 7. Heippa! Oon taustalla seuraillut blogiasi jonkin aikaa ja tykännyt kovasti. Blogistani löytyykin sinulle tunnustus, käypä kurkkaamassa. :) Iloista syksyä!

  VastaaPoista
 8. Olen muutaman viikon ajan kurkkaillut blogiisi. Olen myös seurannut muita vastaavia. Itse olen käsityöalan ammattilainen ja vaikka en koruja teekään, näen, että sinulla on valtavan paljon luovuutta, ideoita ja vankkaa osaamista. En voi muuta kuin ihailla. Kiitos hienoista koruelämyksistä, joista blogissasi olen saanut nauttia.

  VastaaPoista
 9. Tykkään näistä ruusuisista Magsin riipuksista ja kun vielä on nuo sinun omatekemät helmet mukana. Piti niitä taas oikein läheltä tutkailla. Tuollainen lasimainen ja ruusuinen pinta ... aah!

  VastaaPoista
 10. Hienoja koruja molemmat, ja nuo massahelmet on aina vaan niin upeita!

  VastaaPoista
 11. Täällä toinenkin tuolilta pudonnut... aivan upeat korut !!!

  VastaaPoista
 12. Upeita, yksilöllisiä koruja ja helmiä ! *jää vielä hetkeksi selailemaan ja ihailemaan näitä taideteoksia *

  VastaaPoista
 13. Korukoplan kautta eksyin tänne ja melkein putosin tuolilta! Nuo polymeerisavityösi ovat aivan huikeita!!! Minulle muutenkin aivan uusi juttu koko savi, johon täytyy todellakin perehtyä tulevina vuosina paremmin (kun aikaa on enempi). Ja tuo uusimman korun musta-vaaleanpunainen-yhdistelmä on todella herkku!

  VastaaPoista
 14. Ihania helmiä jälleen kerran ja sopivat niin hyvin tuon riipuksen kanssa

  VastaaPoista
 15. Ninni, se sun haastekoru oli kyllä ihana! Toinenkin riipus löytää varmasti jotain suloista seurakseen kun se oikea yhdistelmä tulee vastaan.

  Mags, Anna, Katri, KatMan, Amalia, Marjo, PaulaL ja Pioni, no huhhuh, kiitos kovasti lämmittävistä kehuista! Ihan noloksi vetää suorastaan.

  MIL, kiitos kivasta tunnustuksesta! Hauskaa saada sinutkin tänne kurkkimaan!

  Anonyymi, voi sentään, kiitos kannustuksesta! Olipa ihan häkellyttävän kauniisti sanottu! Testauksiahan nämä vielä ovat, mutta mahtavaa, jos niistä on silmäniloa muillekin!

  Kati, Mirka ja Ulrika, kiitos mukavista kommenteista ja tervetuloa mukaan seurailemaan yritelmiäni!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails