sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kierteessä

Jälleen värien sekoittelu yllätti: jos sekoittaa hieman sinistä, paljon valkoista ja inauksen ruskeaa, tulee vihreää! Jotkin massavärit dominoivat kovasti, joten ihan perinteisellä väriensekoitustajulla ei välttämättä saa haluamaansa jälkeä.

Suunnitteilla oli siis sinertävän punertavat helmet, mutta vihertävän punertavatkin käyvät. Halusin joka tapauksessa maanläheisiä sävyjä, en peruskirkkaita, joten lisäsin aavistuksen ruskeaa sekä vihreään että punaiseen massaan.

Tein niistä liukuvärilakanan, josta kierittelin tällaiset palat. Näistä tulee mieleen se 80-luvun lastenohjelma krokotiili Justuksesta, joka oli tehty muovailuvahasta...

Välihelmiksi valikoitui mustia lasihelmiä, koska niiden rondellimainen muoto tuki kierrehelmiä sopivasti.

5 kommenttia:

 1. Ihana ja TAATUSTI one of the kind! =)

  VastaaPoista
 2. Käsittämätöntä, miten sun korujen värimaailma sattuu joka kerran mun mieltymyksiini!? :-D Ja sitten vielä muukin sommittelu, silmänruokaa...

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta, pääsin lopultakin blogikierrokselle... Voi ei, mitä ihanuuksia olet jo tammikuun aikana ehtinyt tehdä! Edellisen postauksen riipukset ja sitä edellisen postauksen ruusut ja appelsiinit ovat hurmaavia!

  VastaaPoista
 4. Taivahallisen ihanat värit! Fiksu koru. Olet ihan uskomaton näine taikoinesi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas, ihanaiset!

  Voi kun osaisin käsitellä kameraa niin, että se toistaisi nuo värit täsmälleen oikein... No, erilaiset näytöt näyttävät ne joka tapauksessa hieman erivärisinä.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails