tiistai 12. tammikuuta 2010

Toivehia

Blogini helmiharrastaja-kommentoijat ovat toisinaan kertoneet toiveistaan, joita päätin harjoituksen vuoksi toteuttaa. Auringon paisteessa massaillessa sain väritkin paremmin kohdalleen!
Mags toivoi yönsinisiä ruusuhelmiä, mutta virkamiehensininen vei voiton, eikä yö päässyt kunnolla alkamaan. Tein nyt ruusun muotoisia helmiä, joihin kokeilin syvänsinistä metallijauheväriä. Ehkä tässä olisi inspiraatiota vaikkapa rannekoruksi?

Appesii-koru oli Romuluksen mieleen, joten hän alkoi haaveilla pinkeistä appelsiinikorvakoruista. Pinkit appelsiininpuolikkaat tekevät tässä lähtöä Itellaan. Niistä voit askarrella korvakorut tai riipuksen tai jotain.

Ninni sai vastikään unelmapuutarhansa ja tykkäsi Garden Queen -korusta, joten tein hänelle oman riipuksen. Tässä Dream Garden, ole hyvä! Jos ei kaulaan, niin vaikka avaimenperäksi.

Ja koska mitään tilausta ette tehneet, vaan korunosat tulevat teille yllättäen ja pyytämättä, en tarvitse vastineeksi mitään. Voitte itse askarrella tekeleistä korun, antaa palikat eteenpäin tai palauttaa ne. Tarkkailkaa postianne!

P.S. Ja tällaisen ihanuuden Mags sai ruusuista aikaan.

7 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin ihan, kiitos! Vastaanotan sen hyvin mielelläni =) Osoitteen lähetinkin jo e-postitse.

  VastaaPoista
 2. Jännittävät ruusut ja juuri tuollaista salaperäistä sinistä silloin haikailin!
  Tarkoitatko, että olet lähettänyt mulle noin ihanan ruusun?? Uskomaton nainen <3

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletöntä! Ihanaa, kiitos kovasti :D!

  Ja sun pitää tehdä noita ruusuja lisää.. korviksiksi, tuommoiset siniset. Mä ostaisin ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtava sävy noissa sinisissä ruusuissa! Syvä ja hehkuva.

  VastaaPoista
 5. Upeita ruusuja <3 Unelmapuutarha riipus on ihana idea ja huippuhieno toteutus. Appelsiinin puolikaat on kans pirtsakat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Kiva, kun tykkäsitte! :-)

  Nämä olivat mulle hyvää harjoitusta uusien metallivärieni käytössä. Ja appelsiinikuvion kanssa testasin toisenlaista muovaustekniikkaa, jonka ansiosta kuvio ei vääntynyt liikaa.

  VastaaPoista
 7. Nyt nämä ihanuudet ovat kätösissä - oon lähes sanaton ja mielettömän ihastunut! Kiitos armas Akvamarin täydellisestä ylläristä <3

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails