tiistai 28. joulukuuta 2010

Summa summarum

Mikä ihana helmivuosi on päättymässä! On ollut helmien vaihtoa, koruhaasteita, uusien tekniikoiden opettelua, yritystä ja erehdystä ja onnistumista sopivassa suhteessa. Maalipurkkeja, värejä ja suteja, mustetahroja ja hopeahiutaleita. Lasia, puolijalokiviä, kuparia, hopeaa ja polymeerisavea. Korutuunausta, helmien hiomista, korutilauksia, helmitilauksia.

Omatekoiset helmeni ovat löytäneet hyvän kodin koruntekijöiden käsissä! Katsokaa vaikka Katin, Magsin, Marjon, Ninnin ja Annan taideteoksia!

Koruni ovat löytäneet uusia omistajia, ja heistä bloginpitäjät ovat kirjoittaneet niistä tosi kauniisti. Minua ovat kovasti ilahduttaneet esimerkiksi Enkuli ja Liisa.

Olen saanut helmiä, itse tehtyjä kortteja ja koruja bloggareilta: esimerkiksi tämän ihanan sormuksen minulle teki Ninni.

Vuoden sykähdyttävimmän korun näin Vikillä. Olen huumaantunut monipuolisesta taituruudesta Amalian blogissa ja hämmästellyt Katrin käsityön taidokasta jälkeä. Olen huokaillut PaulaL:n hopeatöiden äärellä ja rakastunut Janen ja Patinan taidonnäytteisiin. Olen saanut silmät täyteen silmänruokaa Petran ottamista kuvista ja ihastellut Inkun luovuutta. Ja tässä vain muutamia mainitakseni.

Minua ovat ilahduttaneet kommenteillaan uudet lukijat, kuten vaikkapa Niina, Nafisan ja Pioni. Itse seuraan lähinnä helmiblogeja, mutta vierailen säännöllisesti lukemassa muun muassa Mirkan hulvatonta teksti-iloittelua ja käyn kurkistelemassa Romuluksen kekseliäitä ompelutyönäytteitä.

Tämän vuoden lempikoruni on sininen ja haasteellisin työni on lehtikoru. Omat haasteeni ovat lähteneet maailmalle Korukoplan muodossa. Olen ylpeydellä ihastellut kesän kauneinta morsianta, jonka yllä oli tekemäni korusetti. Olen kätkenyt kesämuistoja rakkaan ystäväni kaulakoruun.

Ja mikä kaikkein ihaninta, olen saanut monta uutta blogiystävää! Olette ilahduttaneet kommenteillanne, inspiroineet omilla blogeillanne ja lähettäneet lämmittäviä sähköpostiviestejä.

Leikittelen ajatuksella siitä, että kunhan perheeni kanssa löydämme uuden torpan (siellä on harrastukselleni ikioma nurkkaus, ellei jopa huone, lupasi Elämäni Mies), kenties kokoonnumme helmeilijöiden kanssa viettämään kesäiltaa hyvän ruoan, viinin ja tietysti helmien parissa.

Ja nyt, rakkaat virtuaaliystävät, toivotan teille mitä ihaninta uutta vuotta! Ehkä ensi vuonna tapaamme koruilun merkeissä!

17 kommenttia:

 1. Kiitos Akvamarin, sinulla on sana hallussa. Oikein liikutuin kun luin, sinä olet täydellä sydämellä mukana tässä koruhulluudessa.

  VastaaPoista
 2. Akvamarinilla todellakin on sana hallussaan :) Jatkamme uudella vuodella samoin ja uusin kujein, eikös ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Akvamarin!
  Olen hyvin onnellinen siitä kun kerroit että tuo tekemäni lusikkakoru on jäänyt erityisesti mieleesi :)
  Kiva yhteenveto kuluneesta vuodesta, siellähän vilisi paljon tuttuja :)
  Onnellista ja idearikasta tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos hienosta vuosi-inventaarista ;-D Toki tuttuja nimiä, mutta käväisin kirjoituksesi myötä myös itselleni uusissa blogeissa, kiitos linkeistä!

  Kiitos sinulle blogi-ystäväni tästä vuodesta ja iloa ja menestystä tulevaan :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoistasi. :) Hyvin vedit helmivuoden 2010 yhteen.

  Oikeen ihanaa ja idearikasta helmivuotta 2011 sinullekin. Tavataan taas.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä yhteenvedosta ja jatkellaan vanhaan malliin uusin helmin ensi vuonna 2011<3

  VastaaPoista
 7. ihana yhteenveto. toivottavasti ensivuodesta tulee yhtähyvä, ellei parempikin helmeily(ja toki muukin käsityö)vuosi. itse ajattelin pistää korukopla-haasteen kunhan tästä vuodenvaihteen jälkeen pääsen kotiutumaan ja valokuvaamaan haaste-jutut... :D

  VastaaPoista
 8. Olipas hieno yhteenveto koruiluvuodesta :)

  Kiitos myös itsellesi... Tästä upeasta blogistasi, jossa olemme saaneet käydä ihastelemassa korujasi, ideoitasi ja helmiäsi!

  Toivotan sinulle erinomaista Uutta Helmivuotta 2011 :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista sanoista ja iloa uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 10. Toivotan Sinulle Halauksien Kera Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta.

  VastaaPoista
 11. Olisinpa löytänyt blogisi jo aikaisemmin, olisin päässyt ahmimaan kauneutta silmät loistaen jo aikaisemmin! Oikein ihanaa ja tuotteliasta uutta vuotta. :)

  VastaaPoista
 12. OI miten ihanaa oli lukea ajatuksiasi kuluneesta vuodesta, kunnioitan suuresti tapaasi huomioida muut :) Jatketaan samaan malliin, hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 13. Koru on tosiaankin ollut mieleinen. kiitos vielä kerran. Ja oikein antoisaa ja ihanaa uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 14. Kiitos, ihanat blogiystävät!

  Niina, kiitos! Helmeily vie tosiaan pikkusormen, sielun ja yöunet. Olisikohan oireyhtymälle nimikin, pakkoaskartelu? :-)

  Ninni, kiitos! Uusia haasteita sinullekin uuteen vuoteen!

  Vikki, kiitos! Käyn blogissasi usein kurkistelemassa sitä sydänkäpystäni. Se on niin suloinen! :-)

  Mags, kiitos! Ja kiitos hienosta matkasta kiviriipusten pariin. Muutama on jäänyt lähtemättömästi mieleen. Kivenmetsästysonnea uudelle vuodelle!

  Katri, kiitos! Paljon inspiraatiota alkaneelle vuodelle!

  Marjo, kiitos! Helmeilemisiin! Ja lämpimiä vintagetuulia sinne!

  Romulus, kiitos!

  Anna, kiitos! Innolla odotan Korukopla-haastettasi! Inspiroivaa askarteluvuotta!

  Kati, kiitos! Jään odottamaan taas blogisi upeita kuviasi.

  Tanja, kiitos samoin!

  Petra, kiitos! Samoin iloa ja inspiraatiota sinulle!

  Enkuli, kiitos! Halaus ja kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteen!

  Inkku, kiitos! Ilahdutit kovin kommentillasi. Samoin tuotteliasta ja inspiroivaa vuotta - sellainen se sinulla varmasti onkin!

  Pioni, kiitos! Iloa ja valoa uuteen vuoteen!

  Liisa, kiitos! Virtuaalihalaus ja iloisia hetkiä uuteen vuoteen!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails