tiistai 6. lokakuuta 2009

Ruosteen ja kypsän viljan värinen koru

Tässä itse tehtyjä, maalattuja ja lakattuja helmiä ja riipuksia yhdessä metallirinkuloiden ja pippurinkokoisten lasihelmien kanssa.

Kerrassaan ihania nämä alcohol inks -värit! Ne kuivuvat sekunnissa, joten tasaista pintaa ei kannata edes yrittää, mikä on tietysti hyvä, koska en sellaista aikaiseksi saisikaan. Saapahan syyttää värejä ja leikkiä taiteellista!

Sienellä töpöttäminen saa aikaan kivoja kuvioita ja lähes puhtaalla alkoholilla sumuttaminen tekee pintaan lisää ilmettä niin, että lopputulos näyttää kuultavalta.

Tämän korun musteen väri on nimeltään Caramel, mikä tietysti viehätti kiehtoessaan mielikuvitusta ja aktivoidessaan verensokerivaihteluita. Valmiit helmet eivät kuitenkaan tuo mieleen karkkia vaan ruosteen ja kypsän viljan. Ja rusinan.

Ainoa harmi oli, että jouduin maalaamaan helmet neljään kertaan ja lakkaamaan viiteen kertaan. Lakka muutti nimittäin musteen värin kullankeltaiseksi, mikä ei ollut tarkoitus. Yritin hetken aikaa tykätä tahattomasta kellerryksestä, mutta en kyennyt. Suti vain käteen ja uusiksi.

Ruosteenvärisen riipuksen alla on beige lätty, johon painoin tekstikuvion leimasimella ja jonka painaumat tuputin kultajauheella. Yksikseen tämä lätty näytti koiraverokilluttimelta, jollaisia näkee lemmikkien kaulassa, mutta ruosteriipuksen kanssa siitä tuli ihan kiva.

5 kommenttia:

 1. Tsissus kun sitä on oltu ahkerana =)
  Ihana tämäkin, teet todella persoonallisia ja kauniita koruja.

  VastaaPoista
 2. sairaan hyvän sävyn olet saanut aikaiseksi...
  tämä on yksi suosikkiväreistäni..
  ja nuo aiemmat kaakelinpalasi...

  VastaaPoista
 3. Siis uskomattoman kauniin värisiä uusimmat! Ja paljon muutakin todella upean näköistä. Olet taitava!

  VastaaPoista
 4. Upeaa työtä, näitä ei tule ihan joka tytön kaulassa vastaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kivoista kommenteista!

  Ihan näin ahkera en oikeasti ole: mulla on työn alla monta korua yhtä aikaa ja niitä valmistuu vähitellen. Tätä korua tein useamman viikon aina vähän kerrallaan iltaisin. :-)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails