sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Täti Ruskea

Testasin käsinkirjoitusta napomassariipukseen. Pikkutarkkaa puuhaa, varsinkin valmiiden urien täyttäminen kultajauheella.

Ei tullut silti kovin siistiä jälkeä, joten tätä katsellessa kannattaa siristää silmiä tai kuvitella, että rosoisuus on ihan tarkoituksellista. Seuraavaksi täytyy varmaankin hankkia kirjainleimasin, jotta aakkoset olisivat tasalaatuisia.

Tarkistin vasta jälkeenpäin, pitikö oikeinkirjoitus paikkansa. Huh, piti! Muuten olisi Täti Ruskea saattanut muljauttaa silmiään kerran jos toisenkin.

Paistamisen ja hiomisen jälkeen maalasin riipuksen suosikkimusteellani nimeltä Caramel. Yritin rouheaa jälkeä, vaikka en mikään maalari olekaan. Musteen kuivuttua pinnoitin tekeleen lakalla, jota kaavin sormenpäistä vielä seuraavana päivänä.

12 kommenttia:

 1. Rosoisuus miellyttää ainakin mun silmää ;-)
  Kaunis koko koru!

  VastaaPoista
 2. Älä hanki leimasinta, on mukavamman näköistä noin :D. Kaunis koru.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Omien rosojen hyväksymisessä on vielä opeteltavaa. Voi vain lohduttautua sillä, että tällä korun saajalla sitä on vielä enemmän. :-D

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru, ja mie olen samaa mieltä muiden kanssa - rosoisuus on sallittua. Sitä paitsi koru näyttää KÄSINTEHDYLTÄ (niin kuin kuuluukin), ei kömpelöltä tai huonolla tavalla rosoiselta. Pitääkin tulla paremmalla ajalla tutustumaan blogiisi, en ole tännekään aiemmin löytänyt.

  VastaaPoista
 5. Zia Marrone on ihan täpinöissään nimikkokorusta. Näyttävä hely ainakin näin ruudulla!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanan näkönen koru.Mustakin se rosoisuus sopii siihen.Kiinnostavasti postailet tänne:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos taas ihanista kommenteista! :-)

  Ehkä se tosiaan on niin, että rosoisuus tuo koruun sopivasti persoonallisuutta. Ei ainakaan näytä muoviselta tehdasvalmisteelta, ellei sitten tehtaan kone ole ollut vähän epäkunnossa.

  VastaaPoista
 8. Nii, onhan tuo Zia Marrone persoonaltaan rosoinen, joten sillaikin tuo sopii kuin nyrkki silmään ;-D

  VastaaPoista
 9. ...että kantajansa näköinen koru!

  VastaaPoista
 10. Olipa täällä mukavia koruja. Tämä Täti Ruskea oli ehdoton suosikkini. Mielenkiintoinen ja kauniisti tehty riipus upeassa kokonaisuudessa.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails