torstai 22. lokakuuta 2009

Kitsch-koruja

Tuli tarve tehdä jotain pientä ja kitschiä, ja sellaista syntyi pullonkorkeista ja kiiltokuvista. Löytyipä viimein materiaaliyhtymäkohta miehen harrastukseen!

No joo, nämä nyt olivat tällaisia nopeita välipalatekeleitä, kun suurempi koruprojekti valmistuu tuossa sivussa vähitellen. Pullonkorkkikorut eivät ole oma ideani, vaan niitä näkee korukirjoissakin. Miiran blogissa on ihania esimerkkejä siitä, miten yksikään ei ole samanlainen. Siksi näitä maailmaan mahtuukin...

Näissä koruissa voi nähdä kannanoton tai olla näkemättä. Riippuu ihan katsojasta, haluaako ajatella, että enkelit piikittelevät nykyajan kauneusihanteita vai ovatko ne vain söpöjä pikku koruja.

Harmi, kun yksi lakoistani oli virheostos: tämä lakka on jähmeää, eikä sitä pysty millään levittämään tasaisesti, vaan pensselin vedot näkyvät selvästi. Decoupage-lakalla sain siniseen enkeliin siistin pinnan, mutta toiveikas yritys käyttää töhkälakkaa teki vaaleanpunaiseen enkeliin röpeliäisen kuoren. Vaati jokseenkin akrobaattisia otteita saada siihen lopulta siisti pinta.

6 kommenttia:

 1. Hei, hienoa, tässä niitä nyt on, ja hienoja onkin...! Nämä ovat tosi sööttejä, mutta itse näen niissä mielelläni myös kantaaottavuutta.

  Laitoitko Decoupage-lakan päällimmäiseksi? Itse kuorrutin koko komeuden vielä lopuksi epoxy-liimalla, se peittää pienet lakassa olevat kauneusvirheet. :)

  VastaaPoista
 2. Sinisessä kiteytyy mun syysfiilikset täsmälleen. Rokkaavaa kitschiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! :-)

  Ja kiitos, Miira, epoxy-vinkistä! Nyt jätin decoupagen pintaan. Täytyypä hankkia tuota liimaa ja kokeilla sitä ensi kerralla.

  Haussa on vielä hyvin ohut ja kiiltävä lakka, jota voisin käyttää massahelmissä. Sellainen voisi ehkä sopia myös näiden korujen päällystämiseen.

  VastaaPoista
 4. Nämä on niin ihania ; )Tulee vanhanajan korut ja joulukuusenkoristeet mieleeni...ne enkelinamit

  ; )Terv: * Marjo koruilut*

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails