maanantai 12. lokakuuta 2009

Näkinkenkä kaikilla mausteilla

Vaikkei tässä korussa varsinaisia näkinkenkiä olekaan, niin se on kuitenkin sen verran hauska sana, että laitoinpa sen tälle nimeksi.

Melkein kaikki helmet ja riipukset on tehty napomassasta, lasihelmet tietysti erottuvat joukosta. Massan sekaan lisäsin mausteita ilmettä antamaan: neilikkaa, sahramia (ei sitä kaikkein laadukkainta!) ja jeeraa. Paistaessa uunista ei silti levinnyt ruoan tuoksu...

Maalasin paistetut palaset musteella ja suihkutin niihin kuvioita alkoholilla. Testasin myös suihkutettavaa lakkaa, joka toimi melko hyvin.

Halusin tähtiriipuksiin mudan sävyä, mutta koska värien sekoittaminen ei ole hallussa, en ollut lopputuloksesta ihan varma. Sitten keksin: musta + kulta = multa! Mustasta ja kullanvärisestä akryylimaalista sain sopivan mullan vivahteen, jota töpöttelin riipusten koloihin.

Tämä koru on sen verran runsas, että se toimii yksinkertaisten vaatteiden kanssa, esimerkiksi farkkujen ja T-paidan kaverina.

5 kommenttia:

 1. Tsiisus kun on upea taas. Noi sun langasta väännetyt eläinriipukset, onko ihan oma idea vai muunoksia jostain ohjeesta?? Sillä vaan kyselen, josko tuota ideaa saisi "lainata"??

  VastaaPoista
 2. Aivan uskomaton taidonnäyte!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tässähän menee ihan hämilleen, kun kehutte näitä muovailuvaha-askartelu-look-a-likeja! :-)

  Amalia, lankaväännökset on mun oma idea. Varmaan niitä on joku muukin tehnyt, mutta en ole sellaisia itse muualla nähnyt.

  Toki ideaa saa lainata! Maailmassa on niin paljon rumuutta ja ikävyyttä, että koskaan ei voi olla liikaa kauneutta ja hauskuutta! Laittaisitko vaikka viittauksen mun blogiin, jos julkaiset samaisia hahmoja? :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, jos päädyn hahmoja vääntelemään linkkaan toki tänne. Ajatuksena oli jos onnistuisi vääntämään tuota omaa koiraa muistuttavan riipuksen.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails