perjantai 2. lokakuuta 2009

Sininen hetki

Mikä klisee antaa korulle tuollainen nimi! Kuin suoraan huonosta matkailu-mainoksesta: "...sinisen hetken kuulaus saa sinut tuntemaan, kuinka illan rauha laskeutuu hiljaisena lumivaipan alla lepäävän luonnon ylle..."

Nimi täytyi kuitenkin antaa siksi, että talvipäivän sininen hetki ennen hämärää on ainoa käsite, joka kuvaa korun väriä ihan täsmälleen oikein.

Värjäsin vaaleaa napomassaa Perfect Pearl -värijauheella, josta tuli helmen pintaan tällainen sininen kimallus. Välihelmiksi lisäsin Meri Kreikan -korusta ylijääneitä pikkupalloja ja valkoisia makeanvedenhelmiä.

Perfect Pearl -jauhe on muuten oikein mukiinmenevää, mutta rasvaisena se tarttuu joka paikkaan eikä purkin kantta saa tiiviisti kiinni käytön jälkeen. Keittiö on nyt yhtä suurta sinistä hetkeä.

5 kommenttia:

 1. Sininen hetki on kaunis koruna ja hetkenä :D
  Kiitos myös nauruista :D:D

  VastaaPoista
 2. Oon näitä sun hienoja väriyhdistelmiä ihaillut jo monenmonta kertaa! Tämä ja aiempi 'tekometalli' etenkin ovat upeita <3

  VastaaPoista
 3. Heips, kiva kun jätit puumerkin vierailustasi, sen jäljillä löysin tietenkin tänne ;) Ihan uskomattoman upeita massahelmiä olet tehnyt ja kauniita koruja tietenkin. Tuossa vasemmalla vilahteli upeita koruja että kävin pikaisesti vilkaisemassa galleriassa. mm. ne langasta väännetyt koira ym. riipukset oli huippu hauskoja ja ihania. Täytynee tulla tänne takaisin paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille kannustavista kommenteista! :-) Mukavaa, jos näistä kuvista on iloa muillekin!

  Toiset ne tykkää olla kauniilla säällä ulkona, mutta koruaskartelijoita taitaa toisinaan innoittaa enemmänkin luonnonvalo sisätiloissa. Tänäkin aamuna ihana auringonpaiste sai ekana ajattelemaan, että mikä loistava napomisilma!

  Nouseekohan kunto, jos lenkin sijaan istuu pöydän ääressä ja viuhtoo työkaluilla oikein ahkerasti?

  VastaaPoista
 5. Tulin vastavierailulle :) Korusi ovat tosi kauniita, näissä on nätin sävyinen sininen.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails