keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Korukoplan työnäyte: violetit kolmiot

Kolme rohkeaa koekaniinia ottivat osaa Korukoplaan ja napoivat lähettämistäni käsintehdyistä polymeerisavihelmistä kukin omanlaisensa korut.

Jokainen sai 12 violettia kolmion muotoista helmeä, joista he rakensivat mieleisensä lopputuloksen. On mielenkiintoista ihastella erilaista designia ja huomata, miten moneksi yhdestä ja samasta helmestä voi olla.

Ja tällaisia nämä ihanaiset olivat työstäneet:

Ensimmäisen korusetin askarteli Anna. Hän yhdisti kolmioihin ametisteja, lasihelmiä, hopeaa ja satiinia. Lopputulos on ihana! Rannekorun lukossa roikkuva pisara on hieno yksityiskohta. Ja rusetti kruunaa kaiken, se tekee setistä ylellisen!

Toisen setin teki Ninni, joka lisäsi säihkettä kirkkailla ja roosan värisillä helmillä. Mukaan pääsi kaunis riipuskin. Korvakorut saivat suloiset hatut! Ninni osaa yhdistää helmien sävyjä ihanasti, ja tässä tummien helmien kevennys onnistuu loistavasti.

Marjo sommitteli korun, jossa on aiemmin tekemäni ristiriipus. Kristallit tuovat mukaan kaunista kimmellystä, ja antrasiitin värisen korumetallin käyttö on mainion tyylikäs ratkaisu! Värisävyt tukevat toisiaan ja kokonaisuus on rauhallisen harmoninen.

Kiitos teille, designerit! :-)

Mielelläni kuulisin (lukisin), kiinnostaako käsityöblogien pitäjiä tällainen korukoplailu jatkossakin. Että kokeillaanko joskus toisenkin kerran?

Korukoplan "säännöt" löydät täältä.

11 kommenttia:

 1. Tytöt onnistuivat hienosti! Jokaisella oma persoonallinen ote, todella kiva haaste :-D

  VastaaPoista
 2. Minusta olivat todella hienoja töitä kaikki! Ja tämä ideahan on aivan mahtava - uutta putkeen vaan! :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja, erilaisia koruja on helmistä syntynyt! Haaste uusiksi vain!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Älyttömän hyvä idea, tosi kiva nähdä miten samoista helmistä tulee tekijöidensä näköisiä. Kauniita kaikki <3

  VastaaPoista
 7. Ainakin meillä kaikilla oli ihan erilaiset näkemykset kyseisistä helmistä, olivat ne kyllä vain niin upeat! Itsellä ei tuo toteutus toteutunut niin kuin PITI alunperin, mutta tykkään lopputuloksesta anyway! Tuo risti Marjon korussa on kyllä niin ihana myös ja kyllä se rusetti Annan korussa kruunaa korun ;)

  VastaaPoista
 8. Haaste oli kyllä hauska ja mukavaa toteuttaa.
  Itselle tuo haaste toi ehkä sellaisia materiaaleja käyttöön joita ei ole pitkiin aikoihin mihinkään koruun laittanut. Tuo antrasiitin värinen korumetalli ja muutamat helmet löysivät paikkansa kuin salaa. Samalla oli kiva seurata mitä muut haastetut tekisivät samoista haastehelmistä. Tässä tämä rikkaus sitten onkin, nähdä samoissa materiaaleissa eri mahdollisuuksia ja sen korukoplalaiset toteuttivat todella upeasti. Kiitos Akvamarinille ja Annalle sekä Ninnille :) ja lisää tällaisia.

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoista nähdä kuinka erilaisia koruja samojen helmien ympärille muodostui, ehdottomasti jatkoa odottaen=)

  VastaaPoista
 10. Tämä haaste oli tosi mielenkiintoinen ja jo seuraavaa mahdollista korukopla-haastetta silmällä pitäen kävin lukaisemassa varmuuden vuoksi säännöt, että uskaltautuisin sitten joskus lähteä mukaan. Hienoa jälkeä kaikilta! Hieno idea!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista! Kiva, kun kiinnostaa muitakin. Laitetaan haaste jossain vaiheessa uusiksi!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails