sunnuntai 26. syyskuuta 2010

ARVONTA! Voita mittatilauskoru tai irtohelmiä!

Kun kiinnostaa tietää, ketkä blogissani seikkailevat, niin laitanpa pystyyn arvonnan tai oikeammin kilpailun ilmitulon houkuttimeksi.

Tule esiin ja voita mittatilauskoru tai irtohelmiä!

1. Kirjoita kommenttilootaan, millaisen korun haluaisit: minkälaisen korun tai irtohelmiä tai riipuksen haastaisit minut tekemään polymeerisavesta.

2. Kirjoita mukaan väritoiveet.

(Esimerkki: ”Vihreä vompattiriipus, ketjussa mukana tekoturkoosihelmiä.”)

Jätä haaste 31.10.2010 mennessä. Valitsen diktatorisesti kivoimman haasteen ja toteutan sen, kun ehdin (joo mä harrastan siis öisin kun Puolimetrinen ja Metrinen nukkuvat). Haastaja saa syntyneen tuotteen omakseen. :-)

41 kommenttia:

  1. lukihäirä: "ketjussa mukana tekoturkishelmiä" :D tällä vois mennä, kuulostaa kyllä niin kamalalta, etten ehkä haluaisi sellaisia itselleni ;)

    VastaaPoista
  2. Minä jo tässä muutama pv sitten suunnittelin tilaavani sinulta helmiä, kunhan vain saan kunnolla kirkastumaan sen, minkälaisia haluaisin. Tätä täytyy miettiä :)

    VastaaPoista
  3. Kameeriipus, ketjulla kera erimuotoisten helmien.

    VastaaPoista
  4. En nyt keksi suoraan mitä, mutta jotakin... miehekästä?? Tarkennan myöhemmin, jos kirkastuu ;-D

    VastaaPoista
  5. Koska 15.10 on Pukeudupinkkiin päivä, jolla halutaan tukea rintasyöpää. Roosanauha säätiö on siis päivän takana. Haluaisinkin siis aivan uniikin korun, joka muistuttaisi tästä tärkeästä asiasta. Muuta toivetta korulle ei ole, kuin että siinä on tätä hempeää vaaleanpunaista, ehkä myös nauhana? Ajoituksella ei olisi väliä, sillä tuota tärkeyttähän kuitenkin haluan tukea muulloinkin, kuin vain kyseisenä päivänä.

    Lopuksi vielä kiitos kauniista blogista, jossa esittelet toinen toistaan kauniimpia töitäsi. :)

    VastaaPoista
  6. sellainen vintage-koru "antiikkihelmistä", jossa on jotain isoa ja paljon edessä, bling-blingiä kanssa.

    VastaaPoista
  7. Minun teema voisi olla syksyn värit, tykkään murretuista väreistä ja sellainen koru olisi ihana. Jotain isompaa ehkä keskelle, pienempiä sivuille. Helmetkin kyllä kelpaa, olen aloitteleva koruharrastaja, pääosin neulon.

    VastaaPoista
  8. Mie haluaisin sellaisen ruusuriipuksen, joka tuolla sun myytävissä koruissa oli! Ihana!

    Maija

    VastaaPoista
  9. Jossain blogissa näin mainoksen arvonnastasi...Elikkäs mukaan tulisin :) Ruskeat ja pronssin väriset helmet miellyttää minua, sellainen vintage-tyylinen myös :)
    Ps.työsi näyttävät kauniilta!!!:)

    VastaaPoista
  10. Unikkokukkia, mustaa ja ketjua

    Nuo sydämetkin on niin herkulliset, meidän neiti 4v oli aivan myyty kun näki ne

    VastaaPoista
  11. Moikka Akvamarin! En toivo mitään itselleni, mutta antaisin ääneni SOHVI:lle jos olisi mahdollista! Sohvin ajatus oli loistava, ja asian tärkeys mittaamaton! 36- vuoden ikään mennessä olen seurannut äitini taistelun rintasyöpää vastaan. Liian moni nainen sairastuu elämänsä aikana!

    VastaaPoista
  12. Helmielina toivoo:

    Valkeaa pitsiä, mustaa pitsiä, rakkautta ja romantiikkaa!!! <3

    helmielina83.vuodatus.net

    VastaaPoista
  13. Siiliriipus ja ketjussa syksyomenoita ja ruskalehtiä :)

    VastaaPoista
  14. Voi ku ihana arvonta!

    Koru jossa olis petroolia, mustaa, kirkasta, turkoosia ehkä vähän mausteena pinkkiä. Meininki olis rokrok ja ripaus huumoria ei olis pahitteeksi ;).

    VastaaPoista
  15. Pitsiä ja romantiikkaa...

    Kermanvalkoista, ruosteen ruskeaa :)
    Pitkää ja pätkää, rusettikin olisi kiva...

    Aivan ihania helmiä osaat tehdä!

    VastaaPoista
  16. Tilkkutäkki helmeksiä <3 Mutta Pionin tavoin annan "ääneni" Sohville.

    VastaaPoista
  17. Juu, huhuuu, täällä :D Ja minä kyllä hurahdin aivan niihin vintagehelmiisi:D Sellaisia "tätinkuvahelmiä" kun saisin ja se kuviointi molemmin puolin :D Täti vaikka toiselle vain:D
    Ja vaikka en voittaisi, voisin muutenkin tilata moisia, eli sen tyylisiä mitä sain sinulta riipuksina :D Ihania!!!

    VastaaPoista
  18. Aivan sama minkälainen koru kunhan on nätti.

    VastaaPoista
  19. Helminauha, jossa on luonnonvalkoisia helmiä. Joka toinen helmi on kiiltävän musta. Helminauhan sisällä kulkee hopeinen lanka, ketju. Joukossa on myös muutamia tummanvihreitä helmiä antamassa väriä. Riipuksena helminauhassa on iso risti, joka voi olla kultaa/hopeaa/messinkiä/kuparia. Tämä on varmasti tyylikäs kokonaisuus!

    VastaaPoista
  20. Jokin kaunis sininen... Ehkä myös mustaa. Sellainen joka sopisi minulle; rannekoru jossa paljon erilaista killutinta roikkumassa.

    pia1972 at jippii.fi

    VastaaPoista
  21. Koru jossa olisi savesta tehty pienet kirjaime N ja R jotka ovat lasteni alkukirjaimet =)
    N olisi punainen ja R sininen?




    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  22. Tuli vielä mieleen, että hopeasavesta voisi tehdä pitkulaiset "laatat" joihin laittaa lasten nimet ns. pystyyn...ja hopean värinen ketju....Näin olisi muruset aina mukana <3



    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  23. Haluaisin korun, jossa on eri kokoisia ja muotoisia helmiä kolmessa eri pituisessa ketjussa. Helmien värin/värit saisit taiteilijana valita itse! :)

    aporkka at joensuu.fi

    VastaaPoista
  24. Jos voitan haluan sinisen kaulakorun

    VastaaPoista
  25. Nyt tais käydä niin, että minäkin annan oman ääneni Sohvin ehdotukselle. Ihanat nuo kuvan sydämet, by the way !

    VastaaPoista
  26. Jos hvoittaisin haluaisin näyttävän uniikkikorun sellaisen jaden värisen <3

    VastaaPoista
  27. Koska rrrrakastan jostain perverssistä syystä lehmiä, itsekin melkoinen sellainen, haluaisin ehdottomasti lehmäkorun...MUUUU :-))

    VastaaPoista
  28. Mahtava haaste! :)
    Haastan sinut tekemään käätymäisen korun, Kleopatra tyyppisen, missä ensisijaisina sävyinä on turkoosi ja hopea. Korussa ei saa käyttää mitään selkeästi Egyptiin viittaavaa, esim skarapeeta, mutta tunnelmaltaan koru olisi Egyptiläinen, mutta kuitenkin yksinkertaisen abstrakti.

    Ja vaikken haastetta voittaisikaan, niin haastan sinut silti joskus tulevaisuudessa tekemään kyseisen korun, haluaisin nähdä sen sinun toteuttamana! :))

    VastaaPoista
  29. Minä niiin haluaisin erilaisen äitikorun, lasten lempiväreillä tyttö tykkää oranssista, poika vihreästä. Tyttö rakastaa perhosia poika sammakoita. Reippaat värit, retrovaikutteinen koru mutta silti tyylikäs.

    VastaaPoista
  30. Pidän kaikenlaisista ötökäistä ja kovakuoriaiset ovat kauniita. Sellainen rintakoru tai riipus olisi ihana.
    Todella kauniita ja persoonallisia koruja sinulla♥

    VastaaPoista
  31. Hei, löysin blogisi miehesi ruokablogin kautta! Todella kauniita koruja olet tehnyt. Jos voitan arvonnassa toivoisin korun olevan täynnä bling-blingä, siitä pidän kovasti. Väreistä pinkki sekä hennon vaaleanpunaiset ovat suosikkeja, oikeat prinsessa värit. Prinsessalle prinsessa koru! Tulen varmasti jatkossa vierailemaan myös sinun blogissasi! :)

    VastaaPoista
  32. Hei,
    Ihastuttava blogi sinulla ja tietysti myös huikea taiteilijan lahja!

    Tiedätkö mikä on "sand dollar"? Se on sellainen Amerikan itärannikolla elävä, litteä, melko pyöreä merenelävä, jonka kuoressa on tähden kuva. Se asuu rantahiekan alla ja niitä poimitaan koristeiksi laskuveden aikana. Valmiiksi käsiteltyinä ne ovat lähes valkoisia ja hyvin kauniita. Hiekkadollarilla on minulle aivan erityinen merkitys, sen lisäksi että se on kaunis, se muistuttaa nuoruuteni ajoista Georgian Savannahissa Forrest Gumpin maisemissa. Jos voittaisin, haluaisin tyylitellyn korun, jossa olisi yksi polymeerisavesta tehty hiekkadollari ja lisäksi "hiekkahelmiä". No, tulipa pitkä muistelo, mutta tärkeä hetki minulle tämäkin... :)

    VastaaPoista
  33. Siis mähän haluaisin ehdottomasti helmiä, joissa olisi seuraavia/jotain seuraavista jutuista:

    -kimallusta
    -vintagea
    -kuviointia

    -väritykseksi tummaa, vapaasti sun valittavissa, kunhan ei ole vihreää tai keltaista.

    VastaaPoista
  34. Mantelin kommenttiin: Tämä on vallan söpö ötökkä, itsekin kun tykkään niistä jonkin verran :) http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1321435/Bug-future-Extraordinary-silver-beetle-snapped-Costa-Rica.html?ref=nf

    VastaaPoista
  35. Hei Akvamarin;
    Korusi ovat aivan ihania :D. Haasteni olisikin seuraavanlainen. Joulu kun tekee tuloaan ja minun jouluuni kuuluu ne sellaiset ruotsalaiset puuhevoset, kuluneella pinnalla. Ajattelikin että sellaisesta minihepasta saisi ihanan riipuksen tai rintakorun...

    VastaaPoista
  36. Olen NIIIN monta kertaa käynyt ihastelemassa helmiäsi, ja kavereillekin esitellyt (ja innoittamanasi meillä on vireillä pienen porukan kanssa polymeerisavikokeilu tässä lähiaikoina). Eli mukavaa että askartelet tällaisia.

    Olisiko perhosia vaikea tehdä? Jotain tummansinisiä, metallinhohtoisia.

    N

    VastaaPoista
  37. Tämä on nyt hieman vaikeaa, mutta yritän kuvailla sen niin hyvin kuin osaan. Olen sellaisen vain hetken aikaa kerran nähnyt. Sen oli tehnyt jo kauan sitten edesmennyt Venäläinen hopeaseppä. Nyt se on luultavasti jossain holvissa piilossa ikuisesti, tai sitten kadonnut ikuisiksi ajoiksi..

    Korun runkona oli hopeasta tehty pisara (n.25 mm korkea), joka oli ikään kuin halkaistu. Alaosan reunoista tuli kuin kädet, jotka pitelivät sormissaan munan muotoiseksi hiottua ametistia. Muna oli vaakasuorassa, tai ainakin melkein.

    Korun sisäpinta, siis ametistin takana oleva pinta, sekä takapinta oli piikillä paineltu mataksi, mutta kuitenkin heijastavaksi, mutta kylkipinnat olivat peilikiiltoiset.

    Kiinnitys oli tehty perinteisesti ristilenkillä, eli korun yläosassa oli reikä (sivusuunnassa), jossa oli lenkki, ja tässä lenkissä sitten hieman suurempi lenkki, josta voi pujottaa ketjun. Pisaran yläosa oli hieman litistetty. niin että reikä voitiin tehdä sivusuunnassa.

    Siitä on nyt yli 40 vuotta, kun sen näin, mutta voin vieläkin kuvitella sen mielessäni ja voisin vaikka piirtää sen. Leimojen mukaan se oli tehty Venäjällä (kotka), mutta kaikki muu oli kulunut niin pahoin, ettei saanut selvää.

    En minä edes oleta, että saisin sellaisen korun, mutta joskus, kun olet sellaisella "tuulella", toivon, että tekisit sellaisen jollekin sellaiselle, joka todella ansaitsee sellaisen.

    Voit laittaa kysymyksiä tms. osoitteeseen teppo (at) wanamo.fi kun en näissä "plokeissa" paljon tällä hetkellä viihdy.

    VastaaPoista
  38. Voihan nenä! Iloisen ja kirkkaan värisiä helmiä kivoilla yksityiskohdilla NIIN kuin AINA sinun helmissäsi. Syksyn ruskaa, merenrantaa tai kesäistä kukkapenkkiä kaulakorun osiksi =)

    VastaaPoista
  39. Hei, onpa mielenkiintoinen haaste. Katselin noita kauniisti monivärisiä tuotoksia,joista olit tehnyt rintakoruja ja aloin ajatella, että taitavissa käsissäsi voisi tehdä jotakin, mikä muistuttaisi lähes maapalloa. Se yhdistettynä sinertäviin pieniin pisaroihin ketjussa voisi olla kaunis ja ehkä ihan vähän jotain sanovakin koru.

    VastaaPoista
  40. Arvonta on päättynyt!

    Kiitos kaikille osallistujille mielenkiintoisista, hurjista, hauskoista, sykähdyttävistä haasteista!

    Voittaja on selvillä, teen nyt hänen koruaan valmiiksi. Voittajakoru julkaistaan pian!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails