keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tuunausta ja ilmeitä

Olen maalannut seiniä. Purkanut seiniä. Löytänyt purkutyömaalta erinomaisia palasia ja maalannut niitä askartelutarkoituksessa.

Luomisen tuska on suuntautunut korujen sijaan maalaamiseen ja tuunaamiseen, sillä käsittelyä odottaa pari keskeneräistä taulua, lipasto, pöytä, tuoli ja ystävältä saatu senkki (joka sisältää tietysti harrastusvälineitä).

Muutto on kouriintuntuvasti läsnä siinä, että kaikki tavarat ovat hukassa ja tarvittavat työkalut ovat aina alimmaisena. Kun saan lisää seiniä maalattua, saan kiinnitettyä hyllyjä verstaan seinälle, ja niiden päälle harrastusmateriaalit siisteissä laatikoissa. Ja katso, järjestys koittaa!

Ilme kävi meillä

Kaikki askartelevaiset tietävät ilmeen. Se on se, joka häivähtää läheisen kasvoilla silloin, kun askartelija pelastaa roskiin menossa olevan tavaran, koska haluaa askarrella siitä jotain. Ilme on sekoitus viiltävää analyysia, epäuskoa ja sääliä verhottuna voipuneeseen alakuloon ja tukahdutettuun estelynhaluun.

Ilme kävi meillä, kun pelastin edellisen asukkaan jättämän saunalämpömittarin. Ei epäilystäkään, miksei hän halunnut sitä muuttokuormaansa eikä epäilystäkään siitä, haluammeko jättää sen saunaan ja avata lapsille sen merkityksiä. Mutta kun mittaripohja suditaan maalilla, siitä tulee erinomainen tuunauskyltti lasten leikkimökkiin. Saapa ilmeen esittäjä nähdä!

Mutta se koru, joka on kuvassa

Blogimaailmassa en ole oikein ennättänyt piipahdella. Kuvassa jälleen vanhempi tuotos, jonka tällä kertaa jätin itselleni. Se on koottu erinäisistä kierrätysmateriaaleista. Mukana on siskoni korvakorun osia vuodelta 1986 ja äireeni matkamuistokorun palasia vuodelta 1970-jotain.

10 kommenttia:

 1. No hei!
  Onpa kiva kuulla siusta! Uskon että on ollut puuhaa kädet täynnä.
  Tunnen hyvin tuon Ilmeen jopa erittäin hyvin :)
  Viehättävä koru!

  VastaaPoista
 2. Hieno koru!
  Se Ilme on myös minulle tuttu :)

  VastaaPoista
 3. Luovuuskohtaukset on kyllä elämän suola! :) Ja hieno on koru, erityisesti tykkään avaimesta!

  VastaaPoista
 4. Ilme on tuttu ;-D
  Ihana!!! että saat tuunailla - blogillakin uus luovuutta edistävän värinen asu!

  Ja koru, kaunis muistojen säilöjä, hienoja yksistyiskohtia! Tosi kiva, että oot taas takasi <3

  VastaaPoista
 5. Ilme on tuttuakin tutumpi, siinä kohtaa varsinkin kun minä kaivan pylly pystyssä roskalavoja...mutta SE ilme vasta onkin näkemisen arvoinen kun ne "roskat" ovat esillä kodissa- tuunattuna- niin nämä samat ilmeilijät ihmettelevät, "Sulla on niin kaunis koti, mistä oot tuonkin ja tuonkin löytänyt..." "No sieltä roskalavalta!

  Onnea uuteen kotiin<3 Uuden kodin laittaminen on aina yhtä kutkuttavaa, ken ei vielä tiedä mitä siitä muodostuu...Unohda pahvilaatikot ja keskity jo valmistuneeseen?

  Upea koru, ihana väritys ja osien historia.
  Blogisi ulkoasuväri on ihana, I am in luuv.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on sana hallussa, saat kerrottua niin jouhevasti sen asian ytimen ja juuri sen tunteen kun löytää aarteen ja sitten muiden ilmeen ;D Upea koru!

  VastaaPoista
 7. Kaunis kierrätyskoru. Mahtavuutta.

  Jään innolla odottamaan, miten keittiöremppa tappaa keväällä luovuuden. Se tulee tapahtumaan ihan varmasti. Mutta vähitellen taas mukaan. Ihana, että olet takaisin. :)

  VastaaPoista
 8. Ilme :) voi kun sen joskus saisi kuvattua. Se on usein nähty meilläkin. Kaunis tuo koru.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteista! Ilme oli siis tuttu teillekin. Pitääkin tosiaan koettaa saada se joskus ikuistettua kameralla. ;-)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails