tiistai 28. huhtikuuta 2009

Rannekoruja

Kun taas koitti lyhythihaisten paitojen kausi, on aika ottaa rannekorut esiin.

Rannekoru on kenties vielä yksilöllisempi kuin kaulakoru. Toisille paksut rannerenkaat eivät sovi ollenkaan, toisille eivät ohuet ketjut istu. Jos tykkää koristella ranteensa, kannattaa selvittää, kumpi malli korostaa oikeita asioita. Rannekorulla on valtaa tehdä kädestä siro tai ylettömän kömpelö!

Ylimmän kuvan korut ovat siitä käteviä, että ne sopivat kaikille: niitä voi käyttää yhtä aikaa, jolloin ne näyttävät paksulta korulta, tai vaikka kahta kerrallaan... tai vain yhtä.

Punainen rannekoru korostaa kesäisen punavalkoisia vaatteita. Punainen kaulakoru punaista paitaa vasten on vähän liikaa, joten kannattaa kokeilla hillitympää koristusta ranteessa. Samalla välttyy tylsältä kaikki-sävy-sävyyn -yhdistelmältä.

Hopea ja musta näyttävät kuvassa mitäänsanomattomalta, mutta tämän korun idea on korostaa mustavalkoista pukeutumista. Mekko, jossa on graafisia mustavalkoisia kuvioita, tai mustat housut ja valkoinen paita kuuluvat tälle rannekilluttimelle!

Violetin rannekorun ja korvakorut tein siskolle vapputuliaisiksi. Litteät, pyöreät disk-helmet ja läpinäkyvät kuutiot ovat siitä mielenkiintoisia, että sisävalossa ne ovat lämpimään purppuraan vivahtavan violetteja, ulkovalossa puolestaan hyvinkin kylmiä sinivioletteja.

Saapa nähdä, mitä sisko sanoo, kun hänen koruvarastonsa taitavat jo tursuta yli äyräiden... Mutta kun sukulaisia ei voi valita - saati niiden harrastuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails