tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tuunausta, osa 1

Ystäväni löysi kätköistään korun, joka lienee peräisin iloiselta 80-luvulta.

"Iloinen" onkin ainoa positiivinen adjektiivi, jota kirjavasta hippipläjäyksestä voi käyttää. Joku oli oikeasti keksinyt yhdistää keltaista, sinistä, vaaleanvihreää, tummanvihreää, purppuraa ja kirjavia puuvillahapsuja.

Korussa oli kuitenkin käytetty aitoja isoja makeanveden helmiä, ja olipa mukana yksi mille fiori -lasihelmikin. Ne täytyi ilman muuta hyödyntää.

Vihreistä helmistä syntyi romanttinen riipus, joka näyttää kaulassa huomattavasti paremmalta kuin kuvassa. Erityisesti hiekan, beigen ja pellavan sävyihin tämä koru sopii todella hyvin.

Yhdistin vaaleansiniset helmet harmaisiin makeanveden helmiin ja veden värisiin sekä kirkkaisiin, krakleerattuihin lasihelmiin. Lopputuloksesta tuli ilmava ja kesäinen.

Keltaiset helmet löysivät paikkansa ruskeiden ja oranssien helmien kanssa. Ne rauhoittavat muuten niin iloista kullankeltaista, ja nyt lopputulos näyttää varsin harmoniselta - ainakin alkuperäisversioon verrattuna.

Tuunaaminen oli tosi hauskaa! Voidaan tietysti pohtia, onko kirves enää sama, jos siitä on vaihdettu sekä terä että varsi, mutta hei, vilkaiskaa nyt vielä tuota alkuperäistä korua... Olisiko mikään muu keino tuonut sitä aikuiselle naiselle ja tälle vuosituhannelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails