maanantai 26. lokakuuta 2009

Neon2

Tästä satsista piti tulla eteerisiä helmiä. Perushelmi päällystettiin kolmella ohuenohuella massalakanalla, joista alin kerros maalattiin musteella, keskimmäinen leimattiin ja siihen ripoteltiin hopeointia ja ylin kerros mahdollisti hiomisen ja kiillotuksen.

Kaikki näytti vielä illalla ihan hyvältä. Käytin upean tummaa Raspberry-mustetta, joka tuntui sopivan tarkoitukseen mainiosti.

Aamulla muste olikin heittänyt kaiken tummuutensa höyhensaarille, ja jäljellä oli kuin neonpinkillä alleviivaustussilla sutattu lakana! Myös hopeoinnin välke oli poistunut keskuudestamme, vaikka aikaisemmissa koruissa yksi massalakanakerros sen päällä ei ollut haitannut mitään.

Kyllä oli kirpiä tuo pinkki! Olihan se pienenä ihan kiva käyttää neonpunaisia ulkovaatteita, jotta erottui liikenteessä, mutta että koruissa ja tällä iällä!

Pettymys pakotti maalaamaan osan helmistä mustesekoituksella, josta tuli ihan kiva luumun sävy. Maalia ei kuitenkaan enää voinut hioa, joten alkuperäinen kiiltosuunnitelma jäi puolitiehen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos lohdutuksesta! :-)

    Mies ehdotti, että näistä vois tulla ihan näpsäkät avaimenperät. Sanoin, että saa sellaiset sitten isänpäivälahjaksi parin viikon päästä.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails