tiistai 27. heinäkuuta 2010

Mittatilauskoruja

Ranne- ja korvakorusetti - Tämän korusetin tilaaja toivoi ihan tiettyä punaista sävyä, ja ilokseni löysin sellaisen pienen etsinnän jälkeen. Ihan on kuin kypsä pihlajanmarja! Jotta mieli ei nyt ihan Uralille veisi, lisäsin rannekoruun muita maanläheisiä värejä.

Kaulakorumöykky - Möykkyriipusta varten sain erittäin tyylitellyn lyijykynäpiirustuksen, jonka piirtäjä halusi riipuskorun juuri tietylle kankaalle. Korua kootessa oli vähän epäilyksiä siitä, kuinka viehättävä pallura oikeastaan on syntymässä. Mutta lopulta täytyi todeta, että kangas ja koru löysivät toisensa ja puolijalokivi (kiitos, Marjo!), lasi-, helmiäis- ja polymeerisavihelmet möllöttävät vieri vieressä sulassa sovussa.

Ruskea helmiäissetti - Ohjenuorana oli "jotain ruskeaa", joten sain viimein käytettyä nämä jonkin aikaa hamstraamani helmiäisrinkulat. Niiden kuviointi ja hohde ovat niin nättejä, niin nättejä...

Sininen korusetti - Tämän perinteisen vaijerikorun tilaaja toivoi sinisiä helmiä kieputtelumausteella. Ilokseni hän piti setistä kovasti ja antoi sen lahjaksi tärkeälle henkilölle.


Korvakorut - Näiden tilaaja kaipasi mutaa ja hiirtä yksinkertaisessa muodossa. Hiekanvärinen helmi heijastelee hyvin harmaanruskeiden vaatteiden sävyjä, ja harmaan ja hopean liitto on tietysti match made in heaven.

Tällaisia puuhasteluja tällä kertaa valmishelmien parissa. Polymeerisavihelmiä on syntynyt pitkin kesää tasaiseen tahtiin, mutta ne pitäisi vielä koruiksi saattaman. Kun nyt ehtis...

Koskas laiska työtä tekee,
kesällä ei kerkiä,
talvella ei tarkene,
syksyllä käy suuret tuulet,
keväällä on paljon vettä

10 kommenttia:

 1. Paljon hienoja tuotoksia tullut!! Mieleisin on kyllä möykkyriipus ;)

  VastaaPoista
 2. Persoonallisia kauniita koruja! Itse yritin pitkään ujuttaa omia helmiäis rinkuloita johonkin... kyllä ne mullakin paikkansa löysivät, kuvaa en kehdannu ottaa kun en edes itse tiennyt mitä mieltä korusta olisi pitänyt olla! Maltillinen kannattaa kyllä helmienkin kanssa olla, kyllä ne kaikki paikkansa aikanaan löytää... joskus niin yllättävästäkin paikasta.

  VastaaPoista
 3. heh.. siellä on hienosti verkkojaspismöllykkä löytänyt kavereita :) Mulla on vaaleampi möllykkä " Kultainen simpukka"- setissäni :) Niin ne löytävät aarteet aina paikkansa. Tämä on upea kokonaisuus ! Tykkään kovasti tuosta värimaailmasta !

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo 'möykky-kaulakoru' on ylitse muiden, hitsin hyvät värit, hienoja harmaita ja mallikin oikein mainio :-)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä möllykkä! Ja ekan rannekorun näkisin mielelläni ranteessani.

  VastaaPoista
 6. Ihana möykkykoru! Ruskea setti on värimaailmaltaan kaunis - olenkohan minä jo tähyämässä syksyyn päin?!?! Alimmat siniset korvikset ovat kauniit, vaikken sinisestä muka tykkääkään. : )

  VastaaPoista
 7. Hienosti olet tilaajien toiveet onnistunut toteuttamaan, kauniita :) tosi kiva kuulla taustaa koruille!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos! Möllykkä on minunkin suosikkini. Toivotaan sille pitkää ikää! :-)

  VastaaPoista
 9. Möllykkä toimii hienosti. Kuten muutkin saamani ihanuudet ja se tuunattu sininen. (niin että on mulla muutakin garderoopissa kuin ruskeeta ja mutaa...)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails