tiistai 3. elokuuta 2010

Korulahjoja

Violetti juhannuskoru - Siskon perhe järjesti suvulle ihanan juhannusjuhlan. Viemisiksi Askarteleva Sukulainen vei - totta kai - korun. Tumman violetti helmiäinen hohtelee tässä niin nätisti, että juhannusyökin jäi toiseksi.

Ruskea juhannuskoru - Jotta toiselle siskolle ei olisi tullut paha mieli (hymiö), Askarteleva Sukulainen iski kaksi kärpästä yhdellä kertaa. Ruskea helmiäinen on aika kiva hopearinkuloihin yhdistettynä. Ehkä tällä mennään pian Tapsan tahdissa?

Lahjasydämet - Neljä Metriselle tärkeää ihmistä sai keväällä lahjaksi sydänpinssit. Jotain veikeää näissä punavalkoisissa pyörteissä on, joten mielestäni ne sopivat mainiosti näille sydämellisille ihmisille ja heidän mainiolle huumorintajulleen.

Sydän ja lantit - Turkoosin värinen sydän, aaltokuvioiset lanttihelmet ja pitsikuvioriipukset lähtivät maailmalle vaihtokauppana.

On aina yhtä jännittävää miettiä, mitä omatekoisista helmistä syntyy toisten osaavissa käsissä. Ulottuvuuksia on niin monenlaisia, mielikuvitus ja luovuus jokaisella helmeilijällä erilainen. Saamme inspiraatioita toinen toisiltamme kun pääsemme ihailemaan napomisen tuloksia. Ihanaa on se.

9 kommenttia:

 1. Siskoille ihkut korut, olivat varmasti mielissään :-D
  Ja noista sydämistä tietenkin tuo 'erilainen' on just se sykähdyttävin!

  j.k.laitan meiliä...

  VastaaPoista
 2. Marianne-karkkisydämet on hurjan ihania. Kyllä tuollainen rinnassa kelpaa käveleskellä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttavia, erityisesti nuo pinssit :)

  VastaaPoista
 4. Tuo turkoosikirjava sydän on jotenkin minun juttuni:) Vaikka ei nuo valko-punakirjavatkaan juuri häviä kilvassa !

  VastaaPoista
 5. Siskot olivat mielissään :-) Tuo klaanin kolmanneksi pienin osaa kyllä tehdä kantajansa näköisiä ja oloisia koruja, jotka pärjäisivät missä tahansa maailman muotilehdissä.

  VastaaPoista
 6. Zia Marrone on tätä paljon pitänyt. Grazie mia piccola sorella! Sointuu monen asun kanssa, koskapa myös rillit on ruskeasankaiset.

  VastaaPoista
 7. Hienoja nuo sydän-helmet, varsinkin turkoosi versio. Pitsiriipukset on myös tosi ihanat :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat lahjukset. Sydämet on supersuloisia, turkoosissa on jotain erityisen sykähdyttävää. Ja kuin myös alimmat pitsiset <3 <3

  VastaaPoista
 9. Mukavaa, kun tykkäsitte! Korulahja on jotenkin helppo juttu: jos vähänkään tietää lahjan saajan tyyliä, ei voi mennä vikaan.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails