tiistai 10. elokuuta 2010

Vihreä appelsiini

On niin paljon mielenkiintoista testattavaa ja kokeiltavaa, ettei vapaa-aika meinaa perässä pysyä. Ideaa pukkaa, toteutusta ei. Vaikka helmien tekeminen on nykyisin hauskempaa kuin korujen, pari pientä rannekorua näki kuitenkin päivänvalon.

Testasin raidallisen liukuväripötkön tekoa, ja veistelin siitä appelsiinilohkoja. Tulipahan sekin todettua, että raidallisuus ei oikein sopinut tähän tarkoitukseen - omenalohko olisi ollut raidallisena kiva, appelsiini ei. Mutta eipä tuo mitään, kyllä näistäkin koruja syntyy. Lohkoja on vielä plakkarissa kiitettävä määrä.

Kokeilin kiemurakuvioiden muotoilua näissä polymeerisavihelmissä. Käytin appelsiinikuvioihin sekoittamaani vaalean harmaanvihreää massaa, jonka yhdistin valkoisen kanssa. Siitä pyörittämällä ja litistämällä syntyi tällaisia hauskoja kuvioita. Nämä helmet eivät kaivanneet muuta kuin toistensa seuraa, joten rannekoru koostuu pelkästään massahelmistä.

9 kommenttia:

 1. Onpa raikkaita ja mehukkaita, viipaleet varsinkin ihastuttaa!! En taaskaan löydä muuta sanaa kuin ihanat, taidokkaat. Kyllä soot taituri :-D

  VastaaPoista
 2. Nämä limeviipaleet ovat veikeän ihania! Ja oma suosikkini, vihreä<3 Pieni helmitehdas, Akvamarin, on taas tehnyt ihania kokeilujaan :D

  VastaaPoista
 3. APUA... Ihania!!! Siis aivan syötävän kauniita :)

  VastaaPoista
 4. Viimeisen kuvan helmet ovat oikein kovin makuuni. NAM JA MOISKIS! ;)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit vihreän sävyt!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia. Nuo viipaleet pistää kyllä täysin sanattomaksi, miten voikaan saada noin hienoja aikaiseksi=)!

  VastaaPoista
 7. Ihanan herkulliset värit! Ja lohko on ihan mieletön. Voi että, tää on niin raikas karkki että sylkirauhaset heräsivät justiinsa :D.

  VastaaPoista
 8. Kertakaikkiaan ihania, ja niin raikkaita.Aivan ihastuttuva tuo alin rannekoru.

  VastaaPoista
 9. Ootte te kyllä kilttejä, kun noin kehutte näitä kokeiluja! :-) Iloiseksi teette ihmisen! :-)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails