sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Dichroic-polymeeri

On taas tullut aika kaivella laatikon pohjia ja tarkastella, mitkä tekeleet joutavat autuaammille asunsijoille ja mille voisi vielä olla käyttöä.

Vuosia sitten tekemäni dichroic-lasia matkiva polymeerisydän pääsi nyt riippumaan silkkilangan, kuparin, pellavalangan, korumetallin ja silkkinauhan kaveriksi. Ja tuli siihen näköjään pari helmeäkin killumaan.

Kun ulkona on mustaa ja korun värimaailmasta päätellen sävelet on marraskuisen siniset, niin mitä olisikaan elo ilman helmisiskoja! Ihana Mags yllätti perjantaisella paketilla, jossa oli hurmaavia, turkooseja asioita ja yllytyshullu taiteilija Vikki lähti virtuaalisesti koettamaan kanssani onnea merten taakse - helmilähetyksen pitäisi saapua tulliin noin viikon kuluttua. Kun Kommervenkkilästäkin kajahti rohkaiseva viesti, niin mikäs tässä on ollessa!

Tulkoon vaan kaamos! Nytpähän saa rauhassa keskittyä napoiluun sen sijaan, että tarvitsisi heilua pihalla lapion kanssa. Ehkä jossain vaiheessa ehtisi tuon kuvagalleriankin päivittää.

Sininen sydänkoru on myynnissä.


12 kommenttia:

 1. Siis kiitos kaamokselle, näemme ehkä lisää näitä ihanuuksia :) Kaunis sydän ja koru!

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis ja nerokas koru! Ihanat sävyt tässä!

  VastaaPoista
 3. Tää on jotenki niin mielettömän sulonen!
  Riipus on oikein onnistuneen näköinen, utelias kysyy käytitkö jotakin krakleerauslakkaa vai aivanko maalaamalla sait aikaan?
  nimim. en aio kokeilla

  VastaaPoista
 4. ... No hoksasin tyhmyyteni, tieteski se kuviointi on massamosaiikkia, joo...

  VastaaPoista
 5. Kaunis koru ja hämmästeli taas miten tuo polymeerisavi taipukaan sun käsissä vaikka minkä näköiseksi. Menee täydestä kuin väärä lasi ;)

  VastaaPoista
 6. Tuo sydän matkii kyllä niin taitavasti lasia, että huijaisi mua kyllä aivan täydellisesti! Kaunis ja jännittävä kokonaisuus!

  VastaaPoista
 7. Todella ihanainen koru! :) Riipus muistuttaa niin kovasti aitoa dichroic-lasia, ettei voi olla totta!

  VastaaPoista
 8. Hyvä kokonaisuus kovin erilaisista osista. Tuo sivunippu sekalaista tavaraa on kiva! (ja riipus, tietty, mutta sitä nyt muutkin ovat ehtineet kehua)

  VastaaPoista
 9. Kiitos lämmittävistä kommenteista!

  Riipuksen luominen on tosiaan ollut aika monivaiheinen prosessi. Kuten Mags arvelikin, siinä ei ole käytetty lakkaa, vaan kiiltävä pinta on saatu aikaan massaa kiillottamalla.

  VastaaPoista
 10. Kaunis riipus, ja kiva narukokonaisuus myös :)

  VastaaPoista
 11. Hienosti onnistuit matkimaan, sillä eka ennen tekstin lukemista luulin riipuksen olevan lasia. Kaunis koru.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails