tiistai 23. marraskuuta 2010

Pöllömpi

Tuli äkillinen tarve tehdä pöllökoru, ja tällainen kardinaalipöllö pöllähti maailmaan.

Turkoosi polymeerisavi ja antiikkikuparinen kuorrutus ja ketju luovat pöllöön vähän Bollywood-tunnelmaa. Koristelin ketjua muutamalla lasihelmellä, jotta riipuksella ei olisi niin yksinäiset oltavat.

Luonnossa kaikki pöllökohtaamiseni ovat rajoittuneet "hei, tuossa lensi pöllö, huomasitko" -asteelle. Olisi ollut tarvetta laittaa siivekäs pauselle, etsiä lintukirjasta kuva ja vertailla rauhassa, mutta pöllöjen elektroniset toiminnot eivät ole siihen riittäneet.

Sisko puolestaan on muutamaan kertaan saanut esittää pöllölle lähikontaktissa pari tiukemman sorttista toivotusta, kun toinen on kynnet ojossa lentänyt koiraa hakemaan.

Parempien pöllökohtaamisten toivossa.

13 kommenttia:

 1. Mä... oon... sana-.... ton... Ihmeellisen kaunis. oo tuijottelin tuota lähes yhtä suurilla silmillä kuin pöllöillä on. Oonko siis nyt... pöllö? ;)

  VastaaPoista
 2. Jopas osaakin olla valloittava pöllö! Ihastelin sen persoonallisuutta ja värikylläisyyttä. Kaunista työtä, taattuun tapaan! ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan hurmaava persoona!! Ja mahtavat värit :-)

  VastaaPoista
 4. Ei pöllömpi :D... ei kun mahtava, oli se sitten huuhkaja tai jokin muu, mutta taitavaa työtä! Antiiikki kupari ja sininen sointuvat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 5. Ei yhtään pöllömpi, siis oikeasti tosi upea yksilö! Vetoava katse, ei voi olla tuijottamatta.

  VastaaPoista
 6. Hitsi kun söpöläinen pöllö. Kun ensin katsoin suurentamatta ajattelin "käsilaukkuhan se siinä" :D Juu, pitäisi silmälasit tosiaan laittaa vaihtoon, mutta sitten pitäisi tuo oma blogikin sulkea ja lukita:D
  Ihastuttava pöllö... saiskos tuon tilata ruskeana?

  VastaaPoista
 7. Paha pöllö, hyvä pöllö... onneksi tämä sinun omasi on tosi lempeän oloinen kaunokainen! Vähänkö pisti naurattamaan toi Marjon kommentti, HIH... jatkakaahan koruilua samaan malliin niin kyllä minä käyn katsastamassa mitä uutta olette taikoneet!

  VastaaPoista
 8. No ei ollenkaan pöllömpi :) Varsin veikeä vekkuli kaveri <3

  VastaaPoista
 9. Pöllöt on jotenkin symppiksiä, tää on aivan huippusuloinen yksilö! Kiekuraiset tuo ripauksen mystiikkaa, senkin liitän pöllöihin. :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana koru. Turkoosi on tedella kaunista.

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille, pöllönystävät! :-)

  Marjo, saa tilata. Toimitusajat on vain nyt sarjassa Ö. Liian marraskuu!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails