maanantai 3. joulukuuta 2012

Pukki tietää!

Minä en tykkää saada joululahjoja enkä kertakaikkiaan halua niitä (eikö vain Herramies pääsekin helpolla tässä). Olen oma pukkini ja tilaan yleensä välipäiviksi itselleni pari kirjaa Amazonista tai haen kasan kirjastosta. Parhautta!

Tänä jouluna kirjat vaihtuivat mertentakaisiin helmiin, jotka tosin olisi tilattu ilman jouluakin... Karmeista postimaksuista huolimatta en voinut vastustaa kiusausta, ja kun vielä sain ihanan yllytyshullu-Vikin mukaan, saimme näppärästi jaettua kuluja.

Arveluttava joululahjapakettimme saapui tulliin (joo, ei ollut niinku muutaman kympin lähetys, ei) ja aloin setviä tullaamista - sen kun voi tehdä itsekin netissä ilmaiseksi.

Hieman mietitytti, miten löydän taric-koodit jokaiselle nauhalle erikseen (nauhoja oli hieman enemmän kuin muutama...), kun joukossa oli puuhelmiä, helmiäistä, puolijalokiviä, lasia, muovia, metallia, posliinia... Tullin luetteloa selatessa loppui kärsivällisyys ja soitin tullin puhelinneuvontaan.

Sieltä sain ihan mahtavaa palvelua! Ystävällinen nainen kertoi, että "koko roskan" voi laittaa yhdelle koodille, jonka hän etsi minulle valmiiksi. Nettitullaus oli ohi yhdessä hujauksessa, ja seuraavana päivänä töistä tullessa kuistilla odotti kotiin asti kannettu pahvilaatikollinen aarteita!

Pahvilaatikon kannen alta paljastui ensimmäisenä silkkipaperia, jossa oli kultainen sydäntarra: "Packed with love"... ooh... Ja sitten niitä aarteita, kuten esimerkiksi kvartsia, helmiäistä ja aragoniittia, joista koostin itselleni kuvassa näkyvän setin.

Tänä vuonna oli hirveän hyvä pukki!

12 kommenttia:

 1. Kylläpä oli kiva pukki ja antelias:)
  Kaunis joululahja!

  VastaaPoista
 2. Ihana pukki ja olen itsekin samanlainen, ostan kivaa ympäri vuoden, en sitä erityistä tarvitse joululahjaksi =)

  VastaaPoista
 3. Kauniin joululahjan teit <3

  Onneksi tullaus on nykyisin vaivatonta. Helpottaa koruntekijän arkea huomattavasti :)

  VastaaPoista
 4. Ii-hana koru! Ja paras pukki :-D

  VastaaPoista
 5. Kiva kun onnistui noin helmien kotiinsaanti. Hieno koru! :)

  VastaaPoista
 6. Juuri noin pukkia pitää käsitellä!
  (Miksi en ole tajunnut sitä itse? Ehtisinkö tehdä tänä jouluna akvamarinit?)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, kun olet saanut hyvää palvelua. Vaikkakin sen pitäisi olla itsestäänselvyys, ei niin nykyään kyllä ole. Pukin paketti kuulostaa kyllä helmeilijän herkulta ja koru on mahtavan kaunis!
  Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
 8. Jopas on pukki kauniit helmet valinnut ;) Taitavissa näpeissä niistä syntyikin varsin kaunis koru.

  VastaaPoista
 9. Viisas pukki. Ja upea koru! Mullekin tuli sellainen kirja ihan itsstään postissa. Mies sentään paketoi sen, eli en saanut sitä vielä. edes selata...

  Rauhallista joulua sinulle!

  VastaaPoista
 10. Voi ihania koruja :)
  jeminad.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails